Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 369 / 12 / 0
mecenas pisze:
Ja mam zgięcie od wczoraj cały dzień no i dziś od miss wielkie H.
wczoraj zjadłem 5-6 klonów 2mg (tych dzielonych krzyżykiem na cztery części) 4 razy dzinnie ketonal forte, po pracy do łóżeczka (bo coś nie wypaliło ;-) ) i powiem ,że bardzo mi pomogły naprawde to zgięcie jak po dwóch tygodniach non stop brałn nie było straszne nawet troche spałem pare godzin,wcześnie wypiłem ze 300ml wódki żeby jakoś to podziałało,jak sie przebudziłem znowu klon parenaście minut i zasnąłem teraz czuje sie nie najgorzej. nie miałem >Żadnej amnezji niczego z tych rzeczy tylko jestem uspokojony,normalni teraz gadam sobie z ludzmi nikt nic nie czai.
I tak jakoś fajnie ci idzie. Ja po dwutygodniowych ciągu na M przez pierwsze dni nie mogę z domu wyjść. Też pomagam sobie benzo, ale wódki to sobie nie wyobrażam w takim stanie. Chyba robi jeszcze gorzej.
  • 622 / 28 / 0
strength pisze:
mam pytanie czy benzo (a scislej diazepam) wplywa ujemnie na sile/mase miesni? bo na stronie www.drugs.com/Diazepam/index.html w dziale side effects jest napisane "[...]muscle weakness, lack of balance or coordination", czy to jest tylko na czas dzialania diazepamu czy nie? Co polecacie do relaksu/medytacji co na sile/mase miesni ujemnie nie wplywa?
Chodzi o to, że poprostu diazepam rozluźnia mięśnie. Czyli jak zejdzie to wszystko wróci do normy :)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: DoktorZ »
mam ciekawy problem...
postanowiłem zobaczyć jakie to cudowne, wspaniałe oraz wstrętne i podstępne są popularne klony...
nie pamietam po ile tabsów zarzucałem, ale NIE CZUJE ABSOLUTNIE NIC..... , brałem klony z innego źródła, nie wiem czemu ale od tak po prostu po wpieprzeniu całego opakowania clona nic nie czuje... juz wiecej mi daje 20mg valium...
Uwaga! Użytkownik DoktorZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
a ajk z dawkowaniem lorafenu ?
...
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Biosone to już zależy od osobnika, tolerancji, wcześniejszego brania bzd, i w ogóle ćpania. Mi np. miło jest dopiero gdzieś po 8-12 tabsów 2,5mg. A mniej to tylko lekkie uspokojenie i ukojenie.

A ja mam takie pytanie: Czym wzmocnić moc benzodiazepin? Podobno sok grejfrutowy wzmacnia działanie diazepamu. Próbowałem z klonami ale żeby tak bardzo wzmocnił klona to nie czułem... Czym jeszcze można? Jakieś antyhistaminy może? Dziś wziąłem 12 lorafenów z 300mg kodeiny i było baaardzo miło (błogostan, lekka euforia, opadanie powiek). Co jeszcze można wząć żeby wzmocnić bzd? Mówcie o każdej ale najbardziej interesuje mnie lorazepam i klonazepam....
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
[quote="Iwan"]
Biosone to już zależy od osobnika, tolerancji, wcześniejszego ]

najprosciej: alko :) z dexem tez jest milo tylko to juz raczej nie jest wmocnienie....na zejscie dobre. Z antyhistamin jezeli masz diphergan to wes troche benzo i z 7 czerwonych tabsow. U mnie taka dawka spowodowala kurewsko realne omamy sluchowe i wzrokowe. KUREWSKO
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Lorafen + DXM = byłem w innym świecie. Tak cudownym, lekkim, łatwym i przyjemnym. Jeszcze lepszy mix niż z kodeiną. Dzięki :)
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
Jest taka sprawa że nie mam jak kołować recept (dopiero mój koleś od tego wraca z 3 tyg) więcjedno pytanko
Czy na stadionie X-lecia można kupić jakieś benzodiazepiny (chodzi mi o stragany z lekami) wie ktoś był ktoś ostatnio????
Destination Unknown
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Camis »
...
Ostatnio zmieniony 31 marca 2008 przez Camis, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Camis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
ODP plis na mo post powyżej bo nie wiem czy robić wyprawe na stadion
Destination Unknown
Zablokowany
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."