Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 266 / 0
kwas z trzeźwymi ludźmi to pojebana rzecz, nie dziwię się że ci coś odwaliło
  • 610 / 29 / 0
Towarzystwo trzeźwych osób czy pośrednio czy bezpośrednio dla mnie zawsze jest trochę uciążliwe. Przykładowo zarzuciłem raz na ogródkach działkowych, a jak zapewne się orientujecie w takich miejscach ogródkow jest w trzy dupy i często też dużo ludzi, na przeciw mojego ogródka siedział 70 letni facet który wyglądał jak gruby Al Pacino na emeryturze i nawet przez chwile dostarczył mi z kompanem sporo śmiechu swoim wyglądem to później jego obecność była dla mnie strasznie irytująca, miałem wrażenie że ciągle się na nas patrzy i wie doskonale że jesteśmy pod wpływem. Najlepiej unikać takich sytuacji bo w moim przypadku gdzieś tam siedziało to z tyłu głowy podczas tripa i bywało niekomfortowe
  • 43 / 2 / 0
Czy pewny kwas 220ug (!) zadziała przy moich obecnych lekach w opisie a jak nie ile trzeba odczekać czasu i nie brać leków.Pzdr

Nanogramy czy mikrogramy? Poprawiam, czekaj na odpowiedź w tym temacie - neurobiolog
Uwaga! Użytkownik Grom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 997 / 2
Olanzepina i risperidonum powinny całkowicie uniemożliwić działanie kwasa. Osobiście nie brałem, ale wiem, że lekki neuroleptyk jak karbamazepina znacząco niweluje działanie psychodelików.

Bardziej w tym temacie powinna się wypowiedzieć [mention]misspill[/mention]
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 594 / 34 / 0
09 sierpnia 20174noniush pisze:
70 letni facet który wyglądał jak gruby Al Pacino na emeryturze i nawet przez chwile dostarczył mi z kompanem sporo śmiechu swoim wyglądem to później jego obecność była dla mnie strasznie irytująca, miałem wrażenie że ciągle się na nas patrzy i wie doskonale że jesteśmy pod wpływem. Najlepiej unikać takich sytuacji bo w moim przypadku gdzieś tam siedziało to z tyłu głowy podczas tripa i bywało niekomfortowe
Sami sobie schizy wkręcacie... :nuts:
Polecam popracować nad logicznym myśleniem zanim dopadnie Was HPPD :gun:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 29 / 0
[mention]zakriahh[/mention] Nie chodzi o schizy a o sam fakt że dziadek spogląda na nas ciągle a nie oszukujmy się, momentami widać jak inaczej się prezentuje człowiek po kwasie zafascynowany małymi rzeczami bo tak wtedy wyglądaliśmy od trzeźwej osoby. Rozwiń temat HPPD, bo nie siedzę w temacie a zawsze lepiej wiedzieć więcej niż mniej + nie miałeś nigdy sytuacji że trzeźwi ludzi dookoła ciebie nie byli uciąźliwi gdy ty byłeś pod wpływem?
  • 594 / 34 / 0
[mention]4noniush[/mention] A co ja mam poradzić. Jak chcę pełnoprawnego tripa to udaję się na łono natury. Po za tym terapeutycznie spożywam do pracy, między innymi z ludźmi.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzeni ... cynogenami

Więcej na ten temat nie mam do powiedzenia.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 10 / 0
minęło kilka dni od mojej pierwszej podróży na LSD
było wspaniale, myliłem się i mój ranking ulubionych używek zmienił się i LSD stawiam jednak na pierwszym miejscu
brak słów aby opisać jak genialnym i niesamowitym to było doświadczeniem, następny trip szykuje gdzieś na wiosne poza domem
brałem wieczorem, niebo tej nocy było piękne, obserwowałem je przez 20 minut stojąc na chłodzie, doznałem uczuć i myśli jak nigdy wcześniej, gdybym miał napisać trip raport z tego wszystkiego to byłby tak długi, że nikt by go i tak nie przeczytał
trip na 200ug LSD jest czymś cudownym i polecam każdemu, ważne aby się dobrze do tripa przygotować :heart:
  • 2876 / 266 / 0
kwas to coś cudownego, najlepszy psychodelik jaki jadłem, (mimo że tylko kilka) od ponad roku nie mam nawet ochoty próbować czegoś innego z sajko i zawsze jemy kwasa na tripa :D
  • 604 / 115 / 0
12 sierpnia 2017saguaron pisze:
minęło kilka dni od mojej pierwszej podróży na LSD
było wspaniale, myliłem się i mój ranking ulubionych używek zmienił się i LSD stawiam jednak na pierwszym miejscu
brak słów aby opisać jak genialnym i niesamowitym to było doświadczeniem, następny trip szykuje gdzieś na wiosne poza domem
brałem wieczorem, niebo tej nocy było piękne, obserwowałem je przez 20 minut stojąc na chłodzie, doznałem uczuć i myśli jak nigdy wcześniej, gdybym miał napisać trip raport z tego wszystkiego to byłby tak długi, że nikt by go i tak nie przeczytał
trip na 200ug LSD jest czymś cudownym i polecam każdemu, ważne aby się dobrze do tripa przygotować :heart:
napisz raport pls :)
ja się szykuję właśnie do 200 - 250 ug, podziwiam cię że brałeś w nocy+na dworze, ja na razie miałem 2 tripy i wszystkie w dzień i w domu (wychodziłem na dwór ale max na 30min-1h) i jakoś ciężko mi sobie wyobrazić inaczej ..
sam tripowałeś czy z kimś? napisz coś więcej no ;p
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.