Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Nanogramy czy mikrogramy? Poprawiam, czekaj na odpowiedź w tym temacie - neurobiolog
Bardziej w tym temacie powinna się wypowiedzieć [mention]misspill[/mention]
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
09 sierpnia 20174noniush pisze: 70 letni facet który wyglądał jak gruby Al Pacino na emeryturze i nawet przez chwile dostarczył mi z kompanem sporo śmiechu swoim wyglądem to później jego obecność była dla mnie strasznie irytująca, miałem wrażenie że ciągle się na nas patrzy i wie doskonale że jesteśmy pod wpływem. Najlepiej unikać takich sytuacji bo w moim przypadku gdzieś tam siedziało to z tyłu głowy podczas tripa i bywało niekomfortowe
Polecam popracować nad logicznym myśleniem zanim dopadnie Was HPPD
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzeni ... cynogenami
Więcej na ten temat nie mam do powiedzenia.
było wspaniale, myliłem się i mój ranking ulubionych używek zmienił się i LSD stawiam jednak na pierwszym miejscu
brak słów aby opisać jak genialnym i niesamowitym to było doświadczeniem, następny trip szykuje gdzieś na wiosne poza domem
brałem wieczorem, niebo tej nocy było piękne, obserwowałem je przez 20 minut stojąc na chłodzie, doznałem uczuć i myśli jak nigdy wcześniej, gdybym miał napisać trip raport z tego wszystkiego to byłby tak długi, że nikt by go i tak nie przeczytał
trip na 200ug LSD jest czymś cudownym i polecam każdemu, ważne aby się dobrze do tripa przygotować
12 sierpnia 2017saguaron pisze: minęło kilka dni od mojej pierwszej podróży na LSD
było wspaniale, myliłem się i mój ranking ulubionych używek zmienił się i LSD stawiam jednak na pierwszym miejscu
brak słów aby opisać jak genialnym i niesamowitym to było doświadczeniem, następny trip szykuje gdzieś na wiosne poza domem
brałem wieczorem, niebo tej nocy było piękne, obserwowałem je przez 20 minut stojąc na chłodzie, doznałem uczuć i myśli jak nigdy wcześniej, gdybym miał napisać trip raport z tego wszystkiego to byłby tak długi, że nikt by go i tak nie przeczytał
trip na 200ug LSD jest czymś cudownym i polecam każdemu, ważne aby się dobrze do tripa przygotować![]()
ja się szykuję właśnie do 200 - 250 ug, podziwiam cię że brałeś w nocy+na dworze, ja na razie miałem 2 tripy i wszystkie w dzień i w domu (wychodziłem na dwór ale max na 30min-1h) i jakoś ciężko mi sobie wyobrazić inaczej ..
sam tripowałeś czy z kimś? napisz coś więcej no ;p
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.