Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 188 / 37 / 0
magister2222, Słońce nie może ciągle świecić. Trzeba swoje odcierpieć, przemęczyć się i odespać. Wiem ze łatwo się mówi kiedy nie ma się pod ręką materiału :-D A ten metadon to zostaw sobie na inne okazje.
  • 227 / 10 / 0
siema, rozpuściłem fete w wodzie, syfy na filtru zostały, teraz jak odparować tą wodę z fetą najlepiej?

Można to do mikrofali? odparowywałem na palniku ale proszek (nie cały) pod wpływem temp zmienił kolor na żółty - czy to znaczy że spaliłem tą fete?
  • 1107 / 52 / 0
Rozłożyłeś ją i masz chujnie.

Co do kolorowych proszków to życzę powodzenia w ich wpierdalaniu. amfetamina ma być bielutka i mieć delikatny, charakterystyczny zapach ;) Nie do podrobienia! :)
Chuj na kaczych łapach
  • 3455 / 1124 / 0
Fakt, już lekko zażółcone sorty są słabo kopliwe.
Czasem mam wrażenie, że papieros smakuje jak spływ, albo, że powietrze pachnie amfetaminą, to już pewne oznaki głodu psychicznie. Jednak co do pralki akurat się nie pomylę - intensywny, identyczny zapach - przynajmniej u mnie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 45 / 2 / 0
Czy to normalne, że chlorowodorek fety jest skurwysyńsko higroskopijny?
  • 46 / 1 / 0
nie wiem na ile mozna stwierdzic jednoznacznie, ze jest to chlorowodorek, jednak jesli chodzi o higroskopijnosc to podobne temu sa mocno podatne na to zjawisko
' not from UK '
  • 45 / 2 / 0
Samoróbka. Po prostu myślałem, że będzie lepiej :P
  • 6 / / 0
Różowa smerFETKA? :-D ktoś coś?
  • 188 / 37 / 0
Dwie strony wcześniej pojawiały się jakies opinie.
  • 240 / 45 / 0
Zygam juz tym speedem
Im lepszy tym bardziej mam go dosc
basta
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.