Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Można to do mikrofali? odparowywałem na palniku ale proszek (nie cały) pod wpływem temp zmienił kolor na żółty - czy to znaczy że spaliłem tą fete?
Co do kolorowych proszków to życzę powodzenia w ich wpierdalaniu. amfetamina ma być bielutka i mieć delikatny, charakterystyczny zapach ;) Nie do podrobienia! :)
Czasem mam wrażenie, że papieros smakuje jak spływ, albo, że powietrze pachnie amfetaminą, to już pewne oznaki głodu psychicznie. Jednak co do pralki akurat się nie pomylę - intensywny, identyczny zapach - przynajmniej u mnie.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
basta
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.