Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
FocusF13
Dodam, że mam się stawić po 12h od ostatniej dawki OXY. Baba powiedziała w Monarze, żebym brał Oxy, jak do tej pory a nie buprę, którą załatwiłem.
A i jeszcze dodatek. Dzisiaj po tej nocnej akcji z buprą, wziąłem rano 190 mg Oxy podzielonych na 6 dawek w ciagu 5 godzin. Już po pierwszych 40mg miałem taką euforię, że myślałem, że mi się przepalą neurony. Jeszcze czegoś takiego nie miałem w życiu!
Spoko, pewnie dadzą ci tą bupre po przerwie potrzymają cię 1-2 dni bez niczego i dopiero zaczną dawać, mi tak robili, powinna wtedy zadziałać przyjemnie po takim czasie. Trzymaj się!
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
30 stycznia 2022FocusF13 pisze: autor: FocusF13 » 30 sty 2022, 02:38
Cytuj FocusF13
@kapelusznik
Spoko, pewnie dadzą ci tą bupre po przerwie potrzymają cię 1-2 dni bez niczego i dopiero zaczną dawać, mi tak robili, powinna wtedy zadziałać przyjemnie po takim czasie. Trzymaj się!
Wizja trzeźwości przeraża?
01 lutego 2022DemonAPBT pisze: Czytam ten post i momentami niedowierzam z bupra znam się już od bardzo dawna zaczynałem substytucję od 6mg po kilku miesiącach przestałem ja brać zupełnie bez skręta teraz byłem na dawce 3.6mg co jakiś czas też ja zostawiałem nie czując skręta teraz jestem od paru dni na 8mg
Mogę wziąć już Bunorfin 2-3mg?
Już mnie powoli zaczyna skręt łapać, dodam iż wziąłem Clonazepam 2 x 2mg dziś rano
Może dlatego odczuwam dopiero lekkie skutki abstynencji
Mod Scal Proszę
Biorę tą bupre, minęło ponad 24h od ostatniej dawki morfiny, według danych jakie udało mi się zdobyć morfina iv ma krótki okres półtrwania a co za tym idzie szybko metabolizuje się z organizmu, half-life od 20min do 6h wynosi 2-3h więc...
To pytanie było chyba tylko retoryczne.
Scalono — CATCHaFALL
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.