Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 458 / 14 / 2
FocusF13
Dzięki za wyjaśnienie. Teraz kumam, tylko nie czaję, że jeśli to tak ma działać, skoro oni na tym detoksie dają buprę, to jak to ma niby zadziałać, skoro są takie reakcje po niej? Przecież to będzie koszmar, a ludzie piszą, że taki lajcikjest na detoksie buprą...
Dodam, że mam się stawić po 12h od ostatniej dawki OXY. Baba powiedziała w Monarze, żebym brał Oxy, jak do tej pory a nie buprę, którą załatwiłem.

A i jeszcze dodatek. Dzisiaj po tej nocnej akcji z buprą, wziąłem rano 190 mg Oxy podzielonych na 6 dawek w ciagu 5 godzin. Już po pierwszych 40mg miałem taką euforię, że myślałem, że mi się przepalą neurony. Jeszcze czegoś takiego nie miałem w życiu!
  • 177 / 26 / 0
@kapelusznik
Spoko, pewnie dadzą ci tą bupre po przerwie potrzymają cię 1-2 dni bez niczego i dopiero zaczną dawać, mi tak robili, powinna wtedy zadziałać przyjemnie po takim czasie. Trzymaj się!
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 16 / / 0
Na mnie najlepiej działały dawki tak do 4 mg dzień. Powyżej to już szkoda było materiału. Jednak to co dobre szybko się kończy od 2 miechów po rocznym ciągu nie brałem. ehh wrócił bym ale kontakt się urwał.
  • 458 / 14 / 2
30 stycznia 2022FocusF13 pisze:
autor: FocusF13 » 30 sty 2022, 02:38
Cytuj FocusF13
@kapelusznik
Spoko, pewnie dadzą ci tą bupre po przerwie potrzymają cię 1-2 dni bez niczego i dopiero zaczną dawać, mi tak robili, powinna wtedy zadziałać przyjemnie po takim czasie. Trzymaj się!
O kurde, tu mnie zdziwiłeś. Ja nie wiem, jak ja przeżyję. Mam przepisaną Pregabalinę 150mg 2 x dziennie, mam nadzieje, że to cos pomoże.
  • 1854 / 217 / 37
Pomoże, spokojnie.
Wizja trzeźwości przeraża? 🤣
  • 458 / 14 / 2
@wildwolf No właśnie nie przeraża. Jestem tak zniechęcony do oxy, jebane zaparcia (tylko lewatywa pomaga), wstrzymanie moczu mam, cena tego gówna, ubytki w pamięci, że autentycznie chyba bym się zeżygał, gdybym miał po detoksie wziąć. Całe szczęście nie brałem długo, ze 3-4 miesięcy.
  • 4 / 1 / 0
Czytam ten post i momentami niedowierzam z bupra znam się już od bardzo dawna zaczynałem substytucję od 6mg po kilku miesiącach przestałem ja brać zupełnie bez skręta teraz byłem na dawce 3.6mg co jakiś czas też ja zostawiałem nie czując skręta teraz jestem od paru dni na 8mg
  • 3455 / 562 / 2
Ja brałem raz w życiu buprenorfinę i miło wspominam. Taki lekko morfinowy haj przez 12 godzin.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 458 / 14 / 2
01 lutego 2022DemonAPBT pisze:
Czytam ten post i momentami niedowierzam z bupra znam się już od bardzo dawna zaczynałem substytucję od 6mg po kilku miesiącach przestałem ja brać zupełnie bez skręta teraz byłem na dawce 3.6mg co jakiś czas też ja zostawiałem nie czując skręta teraz jestem od paru dni na 8mg
Sądzisz, że jest mozliwe wyjśce z OXy biorac Bupre 3 dni tylko? IMO to niewykonalne i ktoś chyba źle zrozumiał co mu dawali w Suchym Jarze (ze 3 dni tylko dawke 0,4 x 3)
  • 7 / / 0
Słuchajcie, ostatnio morfina w ilości ok. 100mg wczoraj rano po ciągu (ok 1g w przeciągu tyg)
Mogę wziąć już Bunorfin 2-3mg?

Już mnie powoli zaczyna skręt łapać, dodam iż wziąłem Clonazepam 2 x 2mg dziś rano
Może dlatego odczuwam dopiero lekkie skutki abstynencji

Mod Scal Proszę
Biorę tą bupre, minęło ponad 24h od ostatniej dawki morfiny, według danych jakie udało mi się zdobyć morfina iv ma krótki okres półtrwania a co za tym idzie szybko metabolizuje się z organizmu, half-life od 20min do 6h wynosi 2-3h więc...
To pytanie było chyba tylko retoryczne.

Scalono — CATCHaFALL
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.