Ja sam ostatnio odczułem, że mój lekarz krzywo na mnie patrzy z powodu benzodiazepin. Podejrzewam też, że plotkuje z pielęgniarkami. Na razie to ignoruję, ale jeśli jeszcze raz poczuję się niekomfortowo, to go po prostu zmienię. Ludzie tkwią w swoich przychodniach z przyzwyczajenia, a często nie ma takiej potrzeby.
01 czerwca 2021Pathfinder pisze: Pytanie powinno brzmieć: dlaczego jest dla mnie ważne, czy lekarz widzi czy nie widzi, co sobie załatwiam i zażywam? Jeżeli martwicie się o takie błahostki, to znaczy, że istnieje problem psychologiczny.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
koniec offtopu
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
07 czerwca 2021Politoksymann pisze: Siema, znacie jakieś e recepty że dadzą bez problemu trampka ? Bez dokumentacji jak coś napiszcię na priv bo mam straszną ochotę![]()
A 2 tygodnie temu też na jego dowód napisałem do miejscowej przychodni o trampka i 2 op 150 wypisali bez problemu.
Bajera poszła mailowo, że noga złamana w 4 miejscach, że uhuhu boli boli ała
@Mindus powiedz rodzinnemu/psychiatrze, że brałeś, bierzesz i się skończyło, masz lęki, bo dostajesz na lęki, drapiesz sufit paznokcami.. etc.
Ja mam zagwostke ostatnio jak tutaj trampka właśnie wyrwać, lub MST... a, i klony też się przydadzą, bo wychodzi na to, że wpierdalam za dwóch, a już powoli zapuszczam wędkę u kilku lekarzy...
08 czerwca 2021Mindus pisze: Pomóżcie, znacie jakieś źródełko na e recepty gdzie dostanę prege bez problemu (priv odwdzięcze się )
U rodzinnego raczej ciężko, sadze ze max 50% szansy. Mogą tego leku w ogóle nie kojarzyć. Celuj od razu do psychiatry. Chcesz full telefonicznie ? Ja bym szedł osobiście ten pierwszy, później tylko wznowienie na tel.
Śmiało, imo to nie jest lek który budzi obawy ;)
Przypominam, że forum nie służy do handlu oraz oceniania/wymieniania informacji o lekarzach lub instytucjach które wystawiają e-recepty za łapówkę. Każdy kolejny tego typu post będzie nagradzany tygodniowym banem. Ostrzegałem. Bądźcie tego świadomi!! DexPL
"Rutyna to rzecz zgubna "
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.