Ja sam ostatnio odczułem, że mój lekarz krzywo na mnie patrzy z powodu benzodiazepin. Podejrzewam też, że plotkuje z pielęgniarkami. Na razie to ignoruję, ale jeśli jeszcze raz poczuję się niekomfortowo, to go po prostu zmienię. Ludzie tkwią w swoich przychodniach z przyzwyczajenia, a często nie ma takiej potrzeby.
01 czerwca 2021Pathfinder pisze: Pytanie powinno brzmieć: dlaczego jest dla mnie ważne, czy lekarz widzi czy nie widzi, co sobie załatwiam i zażywam? Jeżeli martwicie się o takie błahostki, to znaczy, że istnieje problem psychologiczny.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
koniec offtopu
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
07 czerwca 2021Politoksymann pisze: Siema, znacie jakieś e recepty że dadzą bez problemu trampka ? Bez dokumentacji jak coś napiszcię na priv bo mam straszną ochotę![]()
A 2 tygodnie temu też na jego dowód napisałem do miejscowej przychodni o trampka i 2 op 150 wypisali bez problemu.
Bajera poszła mailowo, że noga złamana w 4 miejscach, że uhuhu boli boli ała
@Mindus powiedz rodzinnemu/psychiatrze, że brałeś, bierzesz i się skończyło, masz lęki, bo dostajesz na lęki, drapiesz sufit paznokcami.. etc.
Ja mam zagwostke ostatnio jak tutaj trampka właśnie wyrwać, lub MST... a, i klony też się przydadzą, bo wychodzi na to, że wpierdalam za dwóch, a już powoli zapuszczam wędkę u kilku lekarzy...
08 czerwca 2021Mindus pisze: Pomóżcie, znacie jakieś źródełko na e recepty gdzie dostanę prege bez problemu (priv odwdzięcze się )
U rodzinnego raczej ciężko, sadze ze max 50% szansy. Mogą tego leku w ogóle nie kojarzyć. Celuj od razu do psychiatry. Chcesz full telefonicznie ? Ja bym szedł osobiście ten pierwszy, później tylko wznowienie na tel.
Śmiało, imo to nie jest lek który budzi obawy ;)
Przypominam, że forum nie służy do handlu oraz oceniania/wymieniania informacji o lekarzach lub instytucjach które wystawiają e-recepty za łapówkę. Każdy kolejny tego typu post będzie nagradzany tygodniowym banem. Ostrzegałem. Bądźcie tego świadomi!! DexPL
"Rutyna to rzecz zgubna "
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.