Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1513 / 26 / 0
Super ale ten miks nie jest (typowym) flippingiem :(
Piszemy o połączeniu empatogenu z psychodelikiem.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 349 / 4 / 0
Przysłuchując się rozmowie, zauważam tylko, że zależy z jakim 6-APB mamy do czynienia. Dawki rzędu 150mg przy czystym krystalicznym sorcie, byłyby już lekkim przedawkowaniem. Wiem, że najczęściej spotyka się beżowy albo lekko brązowy sort, ale kryształ ma połowę tego dawkowania. Powiedziałbym nawet, że 100mg białego 6-APB odpowiada mocy 200mg kryształu MDMA, z tym że ten drugi działa 2x krócej.

Z tym flippingiem, tylko nie do końca jest to rc-flipping. w moim przypadku to polecam, LSD powiedzmy 100uq i po 4 godzinach dorzucić 100-150mg kryształu MDMA, albo 60-80mg kryształu 6-APB od razu, bo za długo działa i będzie pięknie. :D
  • 196 / 7 / 0
To, co było najlepsze dla Mnie - 5-MAPB+4acodmt + loszka
nie da się zapomnieć tego
Dziś na rynku RC nie ma co szukać takowego mixu.. wiem...

JEDNAKŻE zatanawiam sie na takowym
MDAI+4-HO-MiPT
Co uważacie?
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
@Up

Napewno będzie si. Dorzuć 200 mg MDAI po peaku 4-HO-MiPT i powinno być elegancko.

Natomiast mam pytanie do takiego mixu, czy wogóle jest sens i czy jest duże niebezpieczeństwo oraz jak to najlepiej rozłożyć - AL-LAD (1 lub 2 kartony) + MDAI + 3-CMC?
  • 1329 / 59 / 0
Brałbym w mniej więcej takiej kolejności: AL-LAD -2/3h-> MDAI -zaczynasz odczuwać, że peak empatogenu się powoli kończy-> 3-CMC. Nie wiem tylko czy jest sens brać b-k do tego, ale jak lubisz.

Wczoraj 0,5mg 25C-NBOMe i po 2h 300mg MDMA, po drodzę mj co kilkadziesiąt minut. Piękna sprawa, euforia i pluszowość w niewyobrażalnej dawce, jedno z przyjemniejszych doświadczeń z używkami w mojej niezaszczytnej ćpun-karierze :-D
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 196 / 7 / 0
Dlaczego wrzucać 3cmc, gdy kończy się peak MDAI? Chcesz powiedzieć, że ryzyko ZS jest zbyt duże?
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 748 / 38 / 0
A co myslicie o podbiciu 200ug LSD, 5mapb ktory moze byc juz troche zdegradowany. Jaka dawka 5mapb po jakim czasie i jak wrzucac?
  • 448 / 14 / 0
Myslę o świątecznym miksie dla dwojga, właśnie 25c na start, potem MDMA i hexen. Pytanie, jaka kolejność. Całość 2h po 25c, przy czym pierw hexen, a po godzinie MDMA? Jak to czasowo rozłożyć, by zapewnić sobie noc pełną wrażeń? :)
  • 1329 / 59 / 0
@Norweski
Nie, po prostu z tego co słyszałem, ketony nie miksują się zbyt dobrze z empatogenami, chociaż na sobie nigdy nie testowałem. Nigdy nie byłem fanem tych substancji, ale co kto lubi. Wczoraj mój towarzysz fazy wciągał 4-MMC po peaku MDMA i chyba miał dobrze, ja brałem trochę fety, żeby mieć siłę tańczyć. Ale stimy wyłączają tę leniwą pluszowość, która zostaje po emce, więc na zejściu wolę palić mj. Kwestia gustu.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 448 / 14 / 0
jarekjurek pisze:
czoraj 0,5mg 25c-nbome i po 2h 300mg MDMA, po drodzę MJ co kilkadziesiąt minut. Piękna sprawa, euforia i pluszowość w niewyobrażalnej dawce, jedno z przyjemniejszych doświadczeń z używkami w mojej niezaszczytnej ćpun-karierze :-D
Planuję to samo, tylko zastanawia mnie ile 25c. 0,5mg czy 1mg. MDMA mam do rozdysponowania po 200mg na głowę, bombka w całości czy 150+50?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.