Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 69 / / 0
ogólnie całkiem poytywny środek. Przez weekend poszło z 1g w roślinke. Zwały praktycznie nieodczuwalne. Nie ma chęci dociągania czy słynnego smutku na zejściu jak w przypadku mefa. Zasypia się bez problemu :) No i nic nie widać że coś roślinka brała :D
  • 1041 / 4 / 0
aboracz pisze:
No i nic nie widać że coś roślinka brała :D
Po większych dawkach jednak widać. Przynajmniej w moim przypadku. %-D
  • 69 / / 0
po czym wnosisz? Mimo że wzrok rozjeżdżał mi się strasznie w lustrze jak i w oczach innych wyglądałem nienagannie :D
  • 119 / 2 / 0
zjedz prawie polowke za raz to się dowiesz.
  • 166 / / 0
Za ile mniej więcej metedron ma być zdelegalizowany?

Próbowałem kilka razy po 200-300mg i prawie zero działania[lekko podniesiony nastrój]. Spróbowałbym sobie 500mg, może wtedy byłby jakiś ciekawy efekt.

WARN.Spam/offtopic. Odpowiedź na pytanie kiedy znajduje się w dziale Prawo. - PcP.
  • 6254 / 446 / 12
Po metedronie widać, czyja gospodarka serotoninowa wygląda jak gospodarka Zimbabwe. Im mniej zryte receptory, tym mocniejszy efekt. Moje sa wporzo i wyjebało mnie za Pluton.:o
  • 52 / / 0
Niedawno z pewną obawą połączoną z ciekawością testowałem na wyselekcjonowanej grupie szczurów laboratoryjnych:
170mg, przyjęcie oralne.
Odczucia uśmiechniętych gryzoni po zażyciu wyglądały mniej więcej tak: uczucie zanurzania się w ciepłym, słodkim szczęściu. Euforia, błogostan, ekscytacja.
Moje szczury na drodze porównania stwierdziły, że met lepiej wypadł od mef.

Ale są też minusy: zejście jest do bani, dłuższe i trochę gorsze niż po mef.
  • 2014 / 84 / 0
A ja właśnie nie mam zejścia po mete, na nastepny dzien nawet sie czuje lepiej niz normalnie, jak dla mnie to ma lekkie dzialanie antydepresyjne.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 481 / 6 / 0
Tak mi sie przypomniało he to on w koncu jest wogole "MAOi" czy nie czy troche czy jak? %-D
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 326 / 5 / 0
Ja to mam najdziwniejsze loty po sesji z metą, kilka dni do tygodnia po czuję się dziwnie i łapię "fazy", łatwo bardzo osiągam OOBE, co na trzeźwo jest jednak nie lada sztuką. I tak jak już wspominałem non stop chce mi się spać (ale w sumie lubię spać, choć na pewno wzmocniona jest chęć).
I też jak się ma tego metulca pod ręką to ciężko strasznie go przy sobie utrzymać :P, ostatni worek 5g poszedł w 5 wieczorów ( z czego 3 były podrząd), teraz znowu zamówiłem piątkę, wmawiając sobie jaki to ja jestem teraz silny w woli - a tu na dzień dobry wyjebałem pół grama "na spróbowanie". Tak naprawdę to zabawa z tym gadem strasznie drogo wychodzi, a samo działanie jest w sumie nie jakieś wystrzałowe (chyba że przy dawkach 400+, polecam), i ma się wrażenie że to taki drag w sam raz na nudniejszy wieczorek.

@ up jest MAOI, potwierdzone doświadczalnie z wykorzystaniem dekstrometorfanu i mojej osoby, do 200 mg mety i 150 deksa było dobrze ale coś mnie podkusiło by walnąć jeszcze 200... efekty opisałem we wcześniejszych postach.
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2011 przez el borro, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.