aboracz pisze:No i nic nie widać że coś roślinka brała :D
Próbowałem kilka razy po 200-300mg i prawie zero działania[lekko podniesiony nastrój]. Spróbowałbym sobie 500mg, może wtedy byłby jakiś ciekawy efekt.
WARN.Spam/offtopic. Odpowiedź na pytanie kiedy znajduje się w dziale Prawo. - PcP.
170mg, przyjęcie oralne.
Odczucia uśmiechniętych gryzoni po zażyciu wyglądały mniej więcej tak: uczucie zanurzania się w ciepłym, słodkim szczęściu. Euforia, błogostan, ekscytacja.
Moje szczury na drodze porównania stwierdziły, że met lepiej wypadł od mef.
Ale są też minusy: zejście jest do bani, dłuższe i trochę gorsze niż po mef.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
I też jak się ma tego metulca pod ręką to ciężko strasznie go przy sobie utrzymać :P, ostatni worek 5g poszedł w 5 wieczorów ( z czego 3 były podrząd), teraz znowu zamówiłem piątkę, wmawiając sobie jaki to ja jestem teraz silny w woli - a tu na dzień dobry wyjebałem pół grama "na spróbowanie". Tak naprawdę to zabawa z tym gadem strasznie drogo wychodzi, a samo działanie jest w sumie nie jakieś wystrzałowe (chyba że przy dawkach 400+, polecam), i ma się wrażenie że to taki drag w sam raz na nudniejszy wieczorek.
@ up jest MAOI, potwierdzone doświadczalnie z wykorzystaniem dekstrometorfanu i mojej osoby, do 200 mg mety i 150 deksa było dobrze ale coś mnie podkusiło by walnąć jeszcze 200... efekty opisałem we wcześniejszych postach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.