Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 683 / 133 / 0
07 stycznia 2020pomasujplecki pisze:
W jakim stopniu wg. was kodeina rozpierdala serce
Znam oczywiście wszystkie kwestie farmakologiczne tudzież histaminowe ale przyznam że po ciągach mam osłabiona pracę serca i wyraźną arytmię, dodając do tego uczucie słabości przy podstawowej pracy fizycznej mam pewny niepokój czy może dojść do poważnych zawirowań.
Wracam do suplementacji magnezu i potasu ale nie wiem czy nie zacząć monitorować sytuacji czy dać se spokoj.

Suki nie chce znać ale wiadomo jak jest.
koda ma coś do siebie z tym sercem, byłem 4 miechy w ciągu, wiele razy się tu żaliłem na bóle serca, przeszedłem na morfinę, kody już nie walę, arytmię minęły, z antidoli walisz kode?
  • 60 / 7 / 5
Zarzuciłem wczoraj pierwszy raz 150mg thiocodinu i popiłem colą, po jakimś czasie poczułem zawirowania w brzuchu wiec myślałem że wszystko jest git i za niedługo rozsiąść się w przyjemności. Mija godzina, potem kolejna zawirowania w brzuchu już dawno ustały a efektów brak. Źrenice normalne, czuje się tak samo jak wcześniej. Wiec postanowiłem dorzucić jeszcze 75mg ale dalej żadnego efektu.
Z tego co się dowiedziałem to dorzucanie nie działa, więc najadłem się Sulfogwajakolu, prawda to?

Czy jest jakaś „dieta” która by wzmocniła działanie kodeiny?
Czy sok z białych grejpfrutów rzeczywiście wzmacnia działanie kodeiny?
Czy po zażyciu thiocodinu można jeść i nie zaburzy to czasu wchłaniania kodeiny?
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 407 / 40 / 0
Jesli to twoj pierwszy raz byl to musisz wyrobic receptory opioidowe. Czyli za 3-4 razem powinno zadzialac jak nalezy. I ja bym startowal raczej od dawek 240mg. Sok z grejpfruta wzmacnia dzialanie. Najlepiej brac na pusty zoladek zadziala szybciej i lepiej.
  • 328 / 24 / 0
nie polecaj mu takiej dawki na pierwszy raz bo może się grubo zdziwić jak będzie mu ciężko oddychać i zacznie panikować.
poproboj te 150mg, kiedyś zaskoczy
generalnie nie warto %-D
  • 60 / 7 / 5
Warto czy nie to osobny temat :patrzy:
Zostanę przy tej bezpiecznej dawce 150mg i będę zwiększał powoli.
Co do soku to już ostatnio chciałem go znaleźć ale póki co znalazłem tylko nektar który zawiera 50% owoca.
A wracając do thiocodinu to są jeszcze pudełka 16?
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 12512 / 2427 / 0
Brałem wiele lat bardzo duże dawki. Może jestem największym farciarzem, ale właśnie wróciłem z 11 km biegu terenowego i nawet zadyszki nie mam (co oczywiście wypracowałem paroma już latami biegania). Chodzi o to, że nie było z tym problemu i ani razu jeszcze serducho nie dawało o sobie znać (że coś mu dolega). Kondycyjnie dorównuję koledze, który z narkotykami nie miał nigdy nic wspólnego.
  • 773 / 105 / 0
kurwa mac po dlugiej przerwie sobie zrobilem z trzech pak ekstarkt z antka i sytuacja mnie zmusila aby wyjsc z domu na doslownie 40min po wymieszaniu prochu z woda ....
probowalem to ratowac, ale roztwor nadal ma mgielke jak myslicie moge pic to? woda byla mega zimna.
  • 407 / 40 / 0
Ja bym tego nie pil
  • 2429 / 579 / 155
08 stycznia 2020Jonathan pisze:
A wracając do thiocodinu to są jeszcze pudełka 16?
Tak, są. Zawierają w sumie 240 mg kodeiny, czyli maksymalną dawkę na jedno opakowanie bez recepty. Są jeszcze opakowania 20 tabl., na receptę.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 188 / 61 / 0
07 stycznia 2020benzoratujeludzi pisze:
...
Teraz poszło 1g tramadolu i 240 kody jest dobrze
...
Przy dawkach tramadolu powyżej 800 - 1000 mg polecam zabezpieczyć się klonazepamem. Ryzyko padaczki wzrasta bardzo szybko, możesz się obudzić w karetce bądź w szpitalu. Gdy miałem już bardzo wysoką tolerancję na tramadol i musiałem brać 1000 mg/doba by zaleczyć skręta to wystarczyło czasem w nieodpowiednim momencie dorzucić 400 mg bez klona i napad gwarantowany, także przestrzegam na swoim przykładzie. Z tego też powodu musiałem przerzucić się na oksykodon, bo do tego tramadol nie dawał żadnej fazy opioidowej a jedynie zaleczał skręta skutecznie. Nawet przy wziętych 2000 mg z klonami z ciekawości, nie było tego co ma nasza ukochana kodeina ani trochę.
Zauważyłem również, mając tolerancję na kodę już w dawkach 1400 - 1500 mg, że biorąc 4h wcześniej tramadol 600 mg, wystarczyło 900 - 1000 mg kodeiny by się fajnie ugrzać. Tak jakby tramadol wypełniał część receptorów, kodeina resztę a jej działanie odczuwałem jak na dawkach standardowych.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.