Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 262 / 46 / 0
@strunasciegnista No bo koda wychodzi w chuj drogo w porównaniu z innymi opio. Na dobra fazkę trzeba wydać 40zł. Za 40 zł kupisz 2x MST200, gdzie pół tabletki znooduje Cię na 12 h. Tyle tylko, że po zabawie z majką szybko dorobisz się skręta, a z kodą można tańczyć i tańczyć...
Alfaosobnik
  • 416 / 58 / 0
12h? XD chyba zwariowales kolego
Zreszta >branie majki p.o
  • 2876 / 266 / 0
sorry za podstawowe pytanie, ale nie mam czasu szukać, dzięki jak mi ktoś na szybkości pomoże.
w skrócie to odechciało mi się płacić za czystą kodę i zacząłem robić przy pomocy antidolu, ile już tak zrobiony roztwór może być trzymany w lodówce?
zacząłem robić wczoraj rano bodajże, ale nie mam do tej pory chęci na opio, zresztą ja zawsze walę z prometą, a waliłem dziś inne downersy to bym spał cały dzień jutro xd

ps. czy coś mi się śniło, czy można już tanio i domowo oddzielić thio i że kodę można jakoś do oxy przerobić? :O
  • 683 / 133 / 0
25 grudnia 2019dgnted pisze:
12h? XD chyba zwariowales kolego
Zreszta >branie majki p.o
ma rację, żarłem majkę p.o i właśnie mniej więcej tyle czasu leżałem na łóżku jak jebane warzywo
  • 2876 / 266 / 0
ja spałem jak zabity lekko ponad 30 po zbyt dużym miksie promety z kodeiną, jestem świadom, że prometa tu zrobiła swoje, ale próbowałem raz z ciekawości jej solo i żadnych efektów

kody 300 mg jbc więc dla niektórych żałosna dawka, byś się zdziwił xd
  • 683 / 133 / 0
25 grudnia 2019p420 pisze:
ja spałem jak zabity lekko ponad 30 po zbyt dużym miksie promety z kodeiną, jestem świadom, że prometa tu zrobiła swoje, ale próbowałem raz z ciekawości jej solo i żadnych efektów

kody 300 mg jbc więc dla niektórych żałosna dawka, byś się zdziwił xd
nie chodzi tu o to czy żałosna dawka czy nie, nie ma czegoś takiego, wszystko to tolerancja i nie ma się tu czym szczycić, ze się wpierdala np 900mg, pamiętam moje pierwsze fazy po 150-300mg, były piękne, gdzie przy tolerce, czasami 750 juz nie dawało tego co na poczatku te jebane 150... więc mozna ty tylko pozazdrościć
  • 2876 / 266 / 0
właśnie na solo opio mam chyba jakąś zwiększoną tolerkę, bo 450 kody robiło mnie zdecyowanie słabiej niż 120 kody i 75mg promety, wiadomo wtedy sedacja większe etc., ale no wolę miks małej ilości z prometh niż nawet 450 kody bez totalnej tolerki, na opio nie mam żadnej tolerki, walę to z 5 razy w roku, co 2-3 miesiące powiedzmy

pierwsze razy miałem w 2006-2007, co prawda wszyystkie następne lata to nadal branie co parę miechów, albo i rzadziej, no ale...

do tej pory walę 120-150 kody (pierwsze razy 2006-2007, parę brań w roku) (zależy, czy zaszaleję i kupię drogo czystą czy zrobię z antidolu) do tego 1-2 tabl promety i robi mnie czasem aż w chuj za przeproszeniem, zazwyczaj mieszam z diazepamem albo alprą, czasem solo, zawsze z ziołem, ale czy to wszystko wpływa na to,że dodatek promety tak dodaje mocy? nie wydaje mi się, prometh to moc! :D

czsyta koda to piękna sprawa, bo tabsy 30mg są wielkości benzo, walisz 120-150mg naraz do mordy, za to anditdol ma wjazd jak kurwa mefedron XD

PS A KTOŚ MI ODPOWIE NA PYTANIE ILE CZASU MOŻE ZROBIONY ANTIDOL W LODÓWCE BYĆ? leży tak 1,5 dnia, nie mam na razie totalnie ochoty tego ćpać, ile czasu to jeszcze będzie do użytku?
i to normalne że jak było w lodówce tyle czasu i się filtrowało przez bibułę filtracyjną to ostała się totalnie sucha nawet bez białych wypełniaczy na tabletce? rozwór jest zajebiście czysty, dałbym z 90% xd
  • 12649 / 2450 / 0
25 grudnia 2019p420 pisze:
ps. czy coś mi się śniło, czy można już tanio i domowo oddzielić thio i że kodę można jakoś do oxy przerobić? :O
Tak - trzeba tylko zamienić w C18H21NO3 O3 na O4 : ) A jak to zrobić, to widać na załączonych obrazkach - trzeba tam "wbić" OH.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2876 / 266 / 0
o kurde panie, ścisłe to dla mnie czarna magia, raczej się czuję tumanistą xd

jakoś tak dla debila nie da rady jak rozumiem?
  • 12649 / 2450 / 0
Ja też się nie znam na chemii : ) Chodziło mi o to, że sprawa nie sprowadza się raczej do jakiegoś prostego shake and bake i nie da się tego zrobić "pod strzechą". Inaczej metoda byłaby tak popularna (nawet bardziej), jak ekstrakcja z Antidolu.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.