Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
15 sierpnia moj post został opublikowany po czym wyrzucony do kosza ( azkaban).
W żadnym z nich nie pisałem nie na temat, opisywałem swoje obserwacje. Według kolegi powinienem zatrzymać swoje obserwacje dla siebie. Wtf ? Tochę od tego jest forum, zresztą nikt nie opisywał wcześnie takiej sytuacji.
Chciałbym się odwołać od decyzji i jednak zamieścić 2 posty z 15 i z 22 sierpnia. Mogę je napisać jeszcze raz jako jeden.
pozdrawiam
Regulamin forum
Uwaga!
Dyskusje w działach Psychofarmakologia i Syntezy winny mieć charakter możliwie jak najbardziej ścisły i naukowy. W trosce o realizację tego celu posty wszystkich użytkowników muszą zostać zaakceptowane przez moderację.
Moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania/nieakceptowania postów, które nie spełniają powyższych założeń, nawet jeżeli są zgodne z regulaminem!
Uważasz, że ten post:
14 sierpnia 2020selifer4 pisze: Wracając do tematu bąbelków..... :) Zdjęcie słabo wyszło ale to raczej wina oświetlenia niż apartu. Zdjęcie zrobione około 10 minut po wyjęciu r-r z kąpieli lodowej,Wcześniej trzymany 17min w tem 1-2C, delikatnie mieszany. Po wyjęciu już go nie mieszałem - dochodził tak około 35min.Na zdjęciu widzać małe pęcherzyki oraz kilka dużych na powierzchni ( te duże powstały podczas mieszania w kąpieli lodowej i długo nie chciały zniknąć, pewnie za szybko mieszałem). Co jakiś czas bąbelek przebija się przez warstwę mułu i ciągnie za sobą pióropusz czarnego syfu ( wygląda jak erupcja wulkanu). Powstają wtedy duże czarne grudy które pływają jakis czas po powierzchni. Jak delikatnie stuknę w pojemnik to pojawia się ich dość spoko przez chwilę, a górna warstwa r-r mętnieje.
babel.jpgbabel2.jpg
@selifer4 Ja pierdole, ile trzeba mówić, ile trzeba kurwa mówić, ile trzeba robić a nic, a nic to efektów nie daje. Ileż razy można kurwa pierdolić. To samo w kółko, a ten to dalej miesza i dalej o kurwa bombelkach.
Ostrzenie słowne - Przeczytaj regulamin działu ADVANCED. MI SIE NAPRAWDE JUŻ NIE CHCE DRUGI RAZ KURWA TŁUMACZYĆ. Naprawdę weź kurwa sie zainteresuj chemią gościu, a nie tymi bombelkami. W inny razie zachowaj swoje obserwacje bombelków dla siebie.
Advance, jak sama nazwa wskazuje, jest to miejsce, gdzie osoby z doświadczeniem teoretycznym i praktycznym wymieniają poglądy na temat współczesnej chemii, a nie gdzie Seba z Heńkiem wrzucają zdjęcia jak im utlenienie wyszło przy okazji akurat tego razu...
pozdrawiam
Inb4 ten post zostaje usuniety a ja dostaje bana xD
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
14 września 2020WrakCzlowieka pisze: Fajnie ze tu posty usuwacie xD a z ciekawości, czemu banujecie ludzi zgłaszających wyjebkowiczów (jak zbanowano allena/drevolta)?
Inb4 ten post zostaje usuniety a ja dostaje bana xD
Myśle, że odpowiednia osoba sie do tego ustosunkuje.
Choć zainteresowani wiedza ocb i jesli Ci podali te wersje to delikatnie minęli się z prawdą.
A jesli chodzi o dwa posty które ja przenioslem vgdzies indziej.
1 z nich dotyczy sprawy która ekipa załatwi w swoim gronie a drugi był spamem.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Nieprzeczytany post autor: Psylocybinka1212 »
14 września 2020cbsz pisze: ostatnio myślałem żeby dodać ikonkę "wzmianka". czytam sobie post, chcę się odnieść do autora to zamiast wpisywać @ albo wchodzić do pełnego edytora i używać "mention" plus wpisywać nick czy też wklejać nick to klikałbym "wzmianka" i gotowy krypt wpisywałby mi w odpowiedzi nick autora.
15 września 2020Zgienty pisze:No to przecież małpę wbijasz i lista userów się otwiera. Chyba, że to JavaScript...14 września 2020cbsz pisze: ostatnio myślałem żeby dodać ikonkę "wzmianka". czytam sobie post, chcę się odnieść do autora to zamiast wpisywać @ albo wchodzić do pełnego edytora i używać "mention" plus wpisywać nick czy też wklejać nick to klikałbym "wzmianka" i gotowy krypt wpisywałby mi w odpowiedzi nick autora.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.