Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
post3417591.html#p3417526
jako uzasadnienie zacytował taki punkt regulaminu (pisownia jego): "Za świadome kłamstwo i wprowadzanie w błąd, co do stanu faktycznego, które skutkuje wzrostem zagrożenia epidemiologicznego w Polsce" - którego przecież nawet nie ma w regulaminie. regulamin-serwisow-hyperreal-info-t52794.html
tak więc ten mod nie tylko skłamał w uzasadnieniu tworząc wyimaginowany punkt regulaminu, ale też samego warna przyznał wyłącznie dlatego, że nie potrafi dyskutować, ani czytać, co inni mają do przekazania (ja mówiłem o X, on w odpowiedzi przywołał Y: post3417591.html#p3417591 )
§2. Zabronione jest pisanie postów mogących zagrażać czyjemuś życiu, lub namawiających do spożywania środków odurzających. Wszelkie przejawy zachowania mającego na celu wprowadzenie kogoś w błąd – w szczególności dezinformacja – również będą karane.
Warn był za ewidentną, świadomą dezinformację i wprowadzanie w błąd. Podpis był wyjaśnieniem na czym polegała dezinformacja oraz to wprowadzanie w błąd i jakie może mieć potencjalne skutki. W poście następującym podałem link weryfikujący Twoje kłamstwo. Znowu kłamiesz ewidentnie twierdząc, że stworzyłem wyimaginowany punkt regulaminu (ten punkt funkcjonuje od dłuższego czasu i zakładając konto zgadzałeś się na przestrzeganie regulaminu forum.Następnie napisałeś kolejny post w którym powołujesz się na nieaktualne dane i próbujesz je fałszować. Znowu Ci udowodniłem, że kłamiesz i się mylisz. To Twoje KOLEJNE NARUSZENIE REGULAMINU.
O tym, czy Ja, czy Ty nie potrafisz dyskutować stwierdzi każdy myślący człowiek który przeczyta dyskusję. Nie podałeś żadnych miarodajnych ,aktualnych danych, a opierasz się na fake newsach, teoriach spiskowych, a co najważniejsze wypowiadasz się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia (dla jasności dodam, że nie tylko TY. Landsberg twierdzi np że staruszków powinno się wybić - kolejne złamanie regulaminu).
07 sierpnia 2020DexPL pisze: W poście następującym podałem link weryfikujący Twoje kłamstwo.
ja: piszę o JEDNEJ DZIELNICY bombaju
ty: linkujesz do artu o CAŁYM bombaju, a potem piszesz o całych indiach.
muszę zaraz sprawdzić twoją historię postów, żeby wiedzieć co ćpasz i tego unikać, skoro tak strasznie upośledza intelektualnie.
More than half the residents of slums in three areas in India's commercial capital, Mumbai, tested positive
Przyznaj, że znalazłeś pierwszy lepszy artykuł (nie patrząc na datę),który pasował, do twojej narracji i go bezmyślnie wkleiłeś by po prostu zrobić drakę. Nie udało się. Pogódź się z faktami i skończ się kompromitować.
Szukaj. Może czytając czegoś się nauczysz...
(dla postronnych: dex oczywiście zmanipulował i wyciął istotny fragment, że chodzi o antyciała: viewtopic.php?f=397&t=68525&p=3417631#p3417628)
Kończymy temat tutaj. Przyjdzie @surveilled -rozstrzygnie. Nie ma co syfu robić w tym temacie. Jest od czego innego.
dokładnie. wiadomo, że każdy z nas może się mylić, ale sposób w jaki dex prowadzi rozmowę (agresywność, bluzgi) oraz że wykorzystuje funkcję moda, aby postawić na swoim, to kpina. szczególnie że to nie jest przecież pierwsza skarga z tego powodu na niego.
Poglądy tak - dezinformacja nie.
Akurat,to TY @nanawacin kolejnymi bzdurnymi postami próbowałeś postawić na swoim kłamstwie. Tylko Ci to uniemożliwiłem. Byłeś tak samo agresywny. Nie rób z siebie niewiniątka.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.