IAmAhab pisze:Zdazylo mi sie raz tripowac na 20mg i bylem mega rozczrowany
Raz w poczatkach zdarzylo mi sie zmiksowac 25-30mg z 1 listkiem. Acodin dorzucilem glownie ze wzgledu na tolerancje, bo poprzedni trip byl z 2 dni wczesniej a ja ciagle nie mialem dosc. To bylo jedno z najdziwniejszych przezyc jakie pamietam. Mocno, do ogarniecia, ale jakis taki przyglup mi sie wlaczyl, ktory troche gryzl sie z emocjonalna glebia 4aco, a wlasnie pod tym wzgledem najbardziej cenie ta substancje i dlatego uwazam za swoja ulubiona tryptamine, nawet jezeli jest ciut mniej kolorowa niz homet.
Podsumowujac jak masz jakies obycie z psychodelikami, mozesz sprobowac. Jak nie za bardzo, to odpusc sobie i wal same 4aco, ewentualnie dopal cos jak bedzie slabo. Jezeli nie bardzo, ale uparles sie, ze musisz to zmiksowac, bo i takich typow znam :), to celuj w niska dawke kaszlaka np. 75mg. Ingerencja w tripa bedzie znikoma, ale cos tam podbije. O wiele lepszym pomyslem jest imo 4aco na zjezdzie z dexa. Cevy rozpierdalaja system.
Nie, nie chodzi, iż "uparłem" się na dexa, po prostu jakieś tam doświadczenie z psychodelikami mam (głównie fenyloetyloaminy) i dlatego myślę, że 20mg 4-aco może być słabo, a tylko tyle mam (I już pewnie mieć nie będę), więc nie chce zmarnować, jeżeli ma słabo zadziałać
Na zjeździe nie będzie wielkiej integracji w tripa, a sam dex podbije działanie 4-aco, a więc nie będzie to stricte mix, a podbicie działania :D
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Bardzo przyjemna tryptaminka, moja ulubiona zaraz po niezwyciężonym homecie.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.