Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Siłę potencjału uzależniającego można ocenić po iluś tam razach i z perspektywy czasu. Tramiec dobrze się komponuje z kodeiną, a tą lubisz, więc kto Cię wie. Nie żebym Ci życzył tylko radzę uważać na pochopne diecezje bo znak krzyża na drogę może nie wystarczyć
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 202 / 3 / 0
Dzisiaj wzięłam poltram (kapsułki 50mg) w ilości 200mg i bardzo mi się spodobał efekt. Lekkie ciepło, spokój, ale też nieco stymulacji (tak mi się zdaje, chciało mi się sprzątać : D). Teraz dorzuciłam 50 mg + 150mg kodeiny i jest bardzo miło... Ciekawy efekt. Bardzo podoba mi się ten rodzaj fazy, bo choć jestem w opio ponad rok, to kodeina nadal (nawet w ilości 300mg, PST jadę jakoś 2 razy w tygodniu) działa za mocno, jakby zbyt gwałtownie. W przypadku poltramu jest łagodniej i lepiej.
"Z przemodlenia, z przeomdlenia senny,
w parku płakałem szeptanymi słowy."
  • 284 / / 0
Tram w połączeniu z kodą nigdy nie zawodzi. Tylko uważaj, żeby nie przekraczać dawek 300-400mg lub zabezpieczyć się klonem lub jakimś innym benzo, bo tramcio może zaskoczyć telepawkami ;-) A uwierz mi, że chodzenie przez tydzień z rozjebaną facjatą i tłumaczenie każdemu z osobna, że to co widzi nie jest efektem otrzymania tzw wpierdolu, acz tylko i wyłącznie nieszczęśliwym wypadkiem nie jest niczym przyjemnym %-D
Uwaga! Użytkownik vtka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 202 / 3 / 0
Wiem, staram się podchodzić rozsądnie do narkotyków i czytałam o napadach, więc zaczęłam od dawki 200mg, na pewno nie będę przekraczała 300mg.

Moja przygoda będzie dość krótka, bo mam jedno opakowanie a na więcej się nie zapowiada. I w ogóle planuję zostać przy PST, bo, jak pisałam, kodeina działa na mnie zbyt gwałtownie (+wymioty, a przy maku ich nie mam w ogóle), a do tramadolu dostępu mieć nie będę, no i mak daje bardziej "spokojne" oraz dłuższe uwalenie (przy czym trampek przypomina mi bardzo PST)
"Z przemodlenia, z przeomdlenia senny,
w parku płakałem szeptanymi słowy."
  • 858 / 50 / 0
Czytam ten wątek już dłuższą chwilę, ale zadam pytanie to może dowiem się, zanim doczytam te 50 stron ;)

Ile na 1 raz zakładając, ze:
- 3 tygodnie temu skonczylem jesc sertraline
- 450mg kodeiny brane co 2-3 dzien przez ostatnie 2 miesiace, ale nie robi mnie, przy 600 też nie ma juz ciepełka jakie bylo kiedyś., teraz 5 dni przerwy od kodeiny

Mam zielono-zolte kapsulki 50tki, walic w kapsulkach czy wysypac ze srodka?
  • 169 / 1 / 0
Czy połączenie 2x Tramal 100 z 3x Zaldiar (37,5+325) (łącznie mamy 312,5mg tramca i 975mg apapu) bedzie dobre na 1szy raz z trampkiem?

Jak wypada łączenie z Piracetamem (moja dawka dzienna 2400mg) i karbamazepiną (niecodziennie po 400mg)?
  • 2652 / 382 / 0
Exagon pisze:
Czy połączenie 2x Tramal 100 z 3x Zaldiar (37,5+325) (łącznie mamy 312,5mg tramca i 975mg apapu) bedzie dobre na 1szy raz z trampkiem?
Tak.
Jak wypada łączenie z Piracetamem (moja dawka dzienna 2400mg) i karbamazepiną (niecodziennie po 400mg)?
Z piracetamem nie ma interakcji (choć niektórzy twierdzą, że wzmacnia), natomiast karbamazepina osłabia jego działanie, ponieważ jest induktorem enzymatycznym. Może również dojść do obniżenia progu drgawkowego, poprzez zwiększenie stężenia tramadolu w osoczu, tak więc trzeba tutaj uważać przy wyższych dawkach i zabezpieczać się benzo.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / 1 / 0
W sumie minęły prawie 3h od podania i nic nie czuje. doloze jeszcze 4 tabsy zaldiaru chyba..
Wplywa na to tolerka na kodeine?
  • 101 / 3 / 0
Między kodą, a trampkiem jest tolerancja krzyżowa.
  • Fakers gonna fake
  • 2 / / 0
muszę być cholernie podatny na tramal, ważę 100kg i 150 mg Tramalu retard niepokruszonego daje mi niezłą banię i to na dlugi czas, tylko wszystko mnie swędzi. raz po 5 czy 6 godzinach dorzuciłem sobie tabsa 100 mg tylko już nie retard i aż się przestraszyłem tak mnie siekło. nigdy wcześniej nie bralem niczego takiego
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.