Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 276 / 1 / 0
a jest roznica w rozgryzionym retard 200 a zwyklym 200mg?
  • 452 / 2 / 0
Jest. Mimo wszystko rozgryzione retardy wchłaniają się dłużej.
  • 276 / 1 / 0
czyli 200mg reatrdu nigdy nie da takich efektow co 200 nie-retardu?
  • 146 / / 0
Moonlights pisze:
Pokruszyć

Wpadłem, wpadłem. Co zrobię, do końca maja pociągnę na tym, nie ukrywajmy, fałszywym dobrym nastroju. Koniec maja, idę do psychiatryka na miesiąc-dwa. Detox totalny i trzeba się zacząć leczyć. Leczyć tak, bym był taki jak na tramalu i clonie ale bez tramalu i clona :]

Zobaczymy. Spadam do wkuwania.
Zajebiscie ze to sobie uswiadomiles ;)
(teraz pora na mnie :p)
  • 596 / 1 / 0
Dziś kolejna recepta na Doreta otrzymana , ale nie wiem kiedy kupie bo chciałem przerwę dłuższą z opio zrobić bo ostatni długi ciąg z makiem i opium srogo się odbił na mnie :-/ ała nigdy więcej ciągów xD
  • 276 / 1 / 0
witam - ile mnie bedzie trzymal rozgryziony tramal 200 retard i czy bede mial zwale? biore pierwszy raz
  • 596 / 1 / 0
Skipper pisze:
witam - ile mnie bedzie trzymal rozgryziony tramal 200 retard i czy bede mial zwale? biore pierwszy raz
nic cię to nie klepnie, trzeba większa dawkę
  • 94 / / 0
Nie wiem jak retard, ale mnie za pierwszym razem 200 mg kopało przecudnie, trzymało gdzieś 6h, ale dokładnie to nie wiem bo chodziłem spać później, co do zwały to po takiej dawce raczej nie ma problemów, najlepiej strzel sobie jakiegoś benzosa just in case.
  • 596 / 1 / 0
wczoraj wrzuciłem 750mg tramadolu i było konkretnie , potem za 6 godz około dorzuciłem 325 mg i podbiło tez nie powiem ale nie zle ; p
  • 809 / 15 / 0
Nie ma czegoś takiego jak zwał przy sporadycznym braniem opio w małych dawkach, bez ciągów.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.