Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
a ile mniej więcej byś zaleciła skoro mowisz ze 0.2 za mało kiedy 1g tramca na dobę robi robotę ?
  • 1305 / 162 / 0
@Mordarg jeśli chodzi o tramal to akurat on "działa" na buprze

0.2 to niewiele ja po 3tyg braniu 1.2-2mg bupry sniff po 24h podałem i.v ok 100mg morfiny i poza gwałtowna reakcja histaminowa nie poczułem nic w późniejszym okresie czasu i 24h ostetnim zazyciu bupry po wzięciu 50mg hydroksyzyny poczulrm 200mg morfiny i.v a zwykle po 100mg mam mega dobrze

Takze gra nie warta świeczki przebijać się przez bupre

Za to tramadol fajnie mnie robi z bupra
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
ja nie chce nic mieszać chce wziąść tyle bupry zeby nie czuć skręta podaje ile tramadolu biore zeby go zabić zeby skminic ile bupry bym potrzebowal wziasc zeby zaleczyc skręta po takich dawkach

moge tez zapytać inaczej jak nie kumacie takie 0.2 pomogło by osobie wjebana w jaką dawkę kodeiny na oko ?? od 100 do 1grama ? tez bedzie to jakis wyznacznik
  • 3485 / 573 / 1
ciekawe odcięcia miałem pod pierwszym testowaniem plastrów. niby noddy ale niby nie zupelnie. Zamyslilem sie, zamarłemw bezruchu i BACH! Film ze snu, wypadam z jawy i znowu wracam, ruszam sie, robie cos, sennosc mnie bierze i znowu odciecie.

Ale nie towarzyszyły temu uczucia wczesniejszego zgrzania się tym plastrem. Żułem najpierw 3, pozniej dodalem 2 mg.
Kolejnego dnia 5 mg od razu, ktore niby nie działało, az sie nie zjebałem z krzesła.
Łązczyłem z alprą i pregą. I z paleniem @_@
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1305 / 162 / 0
@Mordarg to sprawdź te 0.2 sniff i jak będziesz się czuł ok to zostan na tym i tyle najwyżej dorzucisz jak będziesz się źle czuł

@Retrowirus moje pierwsze razy na buprze w mixach to były jedne z pierwszych depresji oddechowych %-D później się nauczyłem dopiero tego używać

A stany po podobne do tych które ty opisujesz
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3485 / 573 / 1
@Anabolik Miałeś może problem z odruchem przelykania?

• 3485 / 573 / 1
Dzis po przysnirciu na buprxe, obudziłem się z kostkę mydła w buzi

• 1305 / 162 / 0
@Retrowirus no mam cały czas nie mogłem tego z niczym powiązać teraz już widzę że nie jestem sam i to bupra
  • 498 / 271 / 0
Opioidy tak działają, obkurczają mięśnie gładkie, stąd problemy z przełykaniem.
  • 498 / 271 / 0
17 marca 2021Mordarg pisze:
a ile mniej więcej byś zaleciła skoro mowisz ze 0.2 za mało kiedy 1g tramca na dobę robi robotę ?
Nie czuję się kompetenta na tyle, aby podać ci jakieś konkretne dawki odpowiadające twojemu spożyciu, a bzdur z sufitu nie będę produkować, aby wydać się pro, bo może to komuś tylko zaszkodzić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.