Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
0.2 to niewiele ja po 3tyg braniu 1.2-2mg bupry sniff po 24h podałem i.v ok 100mg morfiny i poza gwałtowna reakcja histaminowa nie poczułem nic w późniejszym okresie czasu i 24h ostetnim zazyciu bupry po wzięciu 50mg hydroksyzyny poczulrm 200mg morfiny i.v a zwykle po 100mg mam mega dobrze
Takze gra nie warta świeczki przebijać się przez bupre
Za to tramadol fajnie mnie robi z bupra
moge tez zapytać inaczej jak nie kumacie takie 0.2 pomogło by osobie wjebana w jaką dawkę kodeiny na oko ?? od 100 do 1grama ? tez bedzie to jakis wyznacznik
Ale nie towarzyszyły temu uczucia wczesniejszego zgrzania się tym plastrem. Żułem najpierw 3, pozniej dodalem 2 mg.
Kolejnego dnia 5 mg od razu, ktore niby nie działało, az sie nie zjebałem z krzesła.
Łązczyłem z alprą i pregą. I z paleniem @_@
"Rutyna to rzecz zgubna "
@Retrowirus moje pierwsze razy na buprze w mixach to były jedne z pierwszych depresji oddechowych
A stany po podobne do tych które ty opisujesz
17 marca 2021Mordarg pisze: a ile mniej więcej byś zaleciła skoro mowisz ze 0.2 za mało kiedy 1g tramca na dobę robi robotę ?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.