Echh, te słoiczki są zdradliwe i to BARDZO, wolałabym Alpragen, ale nie mieli na stanie dwóch... jednego też nie. Super, psia mać, hurtownia.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
U mnie też ciezko o alpre trzeba zamawiać i loteria jakiej firmy beda
Za to klono są zawsze na magazynie :cheesy:
05 czerwca 2018Thermoc pisze: ciężko może być o optymizm jak wizja odsiadki jest?
No benzo Powinny pomóc chyba żebym sobie czekał beztrosko na list z z k ;] :listen:
Znowu zjadlem 4mg akinetonu i znowu ten speeddd z mega cziilemmm się odpalił :-D
1) słoik jest praktycznie wielkości DHC (a tam tabletki są podłużne i ze 2x większe, przy czym jest ich 60 versus 30 tutaj, przez co ciężko przy zerknięciu oszacować ile nam zostało;
2) przy blistrze łatwiej mi kontrolować dawki, tzn. dokładnie widzę ile opieprzyłam już;
3) aż kusi żeby go przechylić i tak na raz...
odtrącam rok za rokiem.
Wrócę jeszcze do słoiczka otworzyłem to i wydawało mi sie ze nie ma tam 30tab no i jak codziennie jem 4mg to jakoś szybko ubywa hehe ale w pogotowiu paczka alpragenu :diabolic:
No a do tego za parę dni rolki i również zopiklon od rodzinnego. Może wymienie się trochę zopi za zolpidem z matulą
GABA-WOJOWNIK
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
06 czerwca 2018Thermoc pisze: Jamedris niee, słoik jest normalny, tylko ty masz ewidentnie zwyrodniały umysł/postrzeganie.
[ external image ]
^ STARY wygląd od Oriona.
Teraz BARDZIEJ, bo nie w zupełności, szata graficzna przypomina "zagramaniczny" Rivotril aka klonazepam.
[ external image ]
Edit3: udało mi się znaleźć zdjęcie słoika, wykadrowałam, bo po co mam czyjś numer telefonu tu dawać, i tak wyjebka na 99,9% patrząc na źródło. ;-) Opakowanie jest analogiczne, tzn. kartonik.
odtrącam rok za rokiem.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.