Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ej, tak sobie myślę, że walnęłabym raz i spierdalała jak najdalej z miejsca, w którym mogłabym tę helupę skołować. Tak mi podpowiada to, że mam znajomych, którzy żyją w trzeźwości, a jeszcze niedawno jebali włada jak pojebani na zamianę z sajko, a to wszystko po tym jak mieli dość długie epizody z opio, w tym heroiną w roli głównej, a mimo wszystko kilku z nich to osoby, które określiłabym mianem "walnąłem raz i nigdy więcej tego nie powtórzyłem; wiem już, że można dla tego zabić albo zdechnąć", ale zaraz zdaję sobie sprawę z tego, że ja jestem w tej kwestii jednak pizdą, jestem za bardzo podatna na uzależnienia, a opiaty to coś, co tak ukochałam, że u mnie na jednym razie by się nie skończyło. Ja bym sobie od razu opracowała plan w stylu "Dobra, no to walisz (łącznie) 2g i to tyle, do końca życia", a tu taki chuj jak słonia nos by z tego wyszedł. Ja już usłyszałam wczoraj, że jestem stworzona do tego, by się wjebać, że za bardzo tego chcę i muszę przyznać rację tej osobie - ja za bardzo to lubię, a przy takim czymś nie da się nie wjebać. Albo totalna odstawka, albo znowu ciąg. Swoją drogą spoko się czyta Twoje wywody, Alien. :)
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
co z tego że na razie staram się nie brać, niczego, nawet pierdolonych rc czy choćby kody, jak o tym myślę, wiem (uświadomiłam sobie) że mój okres 'wegetacji' jest tylko ciszą przed burzą
to już nawet nie jest uzależnienie od konkretnej rzeczy, ale od stanu innego niż rzeczywistość
ruszyły mnie słowa które usłyszałaś wczoraj Hexe, utożsamiam się z nimi więc moja reakcja byłaby zapewne podobna
pozwól, że zacytuje bo aż je zapisałam [emoji5] "ty jesteś stworzona po to żeby się wjebać, za bardzo tego chcesz"
03 października 2017latampomiedzyfazami pisze: są ludzie którzy mają predyspozycje do wjebania się i nie ważne jaka to będzie substancja polecą z nią
co z tego że na razie staram się nie brać, niczego, nawet pierdolonych rc czy choćby kody, jak o tym myślę, wiem (uświadomiłam sobie) że mój okres 'wegetacji' jest tylko ciszą przed burzą
to już nawet nie jest uzależnienie od konkretnej rzeczy, ale od stanu innego niż rzeczywistość
ruszyły mnie słowa które usłyszałaś wczoraj Hexe, utożsamiam się z nimi więc moja reakcja byłaby zapewne podobna
pozwól, że zacytuje bo aż je zapisałam [emoji5] "ty jesteś stworzona po to żeby się wjebać, za bardzo tego chcesz"
A te słowa były chujowe. Ale koleś wiedział jak mnie rozjebać. Za długo i za dobrze się znamy. Przy okazji pokazał jaki to on nie jest silny, a ja słaba. Bo on był w stanie rzucić bezpowrotnie walenie po kablach helu, a ja nie mogę na stałe majki i nawet głupiej kodeiny. Mam nadzieję, że chociaż on przez to z nas dwojga się lepiej poczuł.
03 października 2017Hexe pisze: O kurwa, hahah, ale kaszana z tym czołem.Naznaczony, w pizdu! :D Naznaczony głupotą i desperacją!
heroina całkowicie przejmuje kontrolę nad człowiekiem, to jest jak opętanie. Do 19roku życia byłam całkowicie pewna, że nie spróbuję nawet alkoholu, po co mi jakieś śmieci? Ba, do dziś nawet papierosów czy trawy nie próbowałam. Da się zostać klasycznym mostowym narkomanem nawet wtedy, gdy zaczynało się nie z zamiarem zaćpania. Znam kilka takich przypadków, BB choć nigdy tego nie rozwinęła, mój znajomy, który stał się bezdomny po 3kursach chemii. Nie przez raka, przez morfinę.
Na każdym kroku widzę, jak bardzo to przejęło nademna kontrolę. Przykład z dziś. 2 porcje majki+ mnóstwo kodeiny
Mogę wziąć jedną rano, kodeine na noc i jedną następnego dnia rano. Wiadomo, szału nie ma, ale kolejnego dnia odbiorę co swoje i będzie już dobrze. Ale nie dało rady. Jeszcze nigdy mi się tak nie udało. Więc wzięłam wszystko na raz dziś rano i kolejną dobę będę umierać. Bo wolę być na skręcie w ponad 6godzinnej podróżny niż choć raz zachować się racjonalnie.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
ale ile zarzucacie majki albo kody żeby się usatysfakcjonować?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/dominikamedmj.jpg)
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?
Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/budynek-prokuratury-rejonowej-w-szczecinie.jpg)
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia
Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/amfoschron.jpg)
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami
W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.