A treningi , w tym wytrzymalosciowe to podstawa(jak jestes zdrowy).
tramadolol pisze:Odwrotnie, troche jak w przypadku 2-oxo: O ile po 2-oxo nawet do tygodnia czułem "unikalny" efekt przeciwdepresyjny (nijak sie miał do antydepresantów), teoretycznie wydawał sie na stałe poprawic humor, ale mozliwe ze to subiektywne odczucie.essen pisze:Dzień po zażyciu 4fpmh też łapie was potężna zamuła?
Podczas stosowania 4fmph uprawiacie jakieś sporty (bieganie, siłownia)? Jak to u was jest z tym? Czy unikacie wysiłku fizycznego podczas brania fenidatu?
W przypadku 4f, nastepnego dnia jakby oczywiscie było wieksze uspokojenie i nie czuc było charakterytycznej stymulacji, ale funkcje poznawcze były poprawione (tez wydaje mi sie, jakby ta poprawa była wwiecej niz trwała, w dodatku nie tylko ja tak to oceniłem), tylko ze w porównaniu do innych stimów ciężko nazwać stymulacje i euforie rzucajaca sie w oczy.
Wystarczy spełnić warunki:Bugzer pisze:Czy substancja jest trwała? Bo nie wiem co zrobić z 1g który leżał całe wakacje w zimnej klatce w cieniu w woreczku strunowym. Jak myślicie, nadaje się dalej do użycia?
- trzymac w temp pokojowej
- trzymac w ciemnym miejscu
- zawartosc trzymać w samarce szczelnie zamknietej, a najlepiej 2-ch
- do odmierzania dawki stosowac czysta łyżeczkę i nie przechowywac jej w prochu
potwierdzam, choć ja troszeczkę rozszerzyłem procedury przechowywania, bo zapas 30g, to trzeba o niego zadbać- nic a nic z działania nie ubyło
tu wspomnę, że własnie poniżej temperatury pokojowej należy trzymać.
dodam jeszcze, że mam też osobną samarkę 2g na własne potrzeby, wyświechtaną, porwaną, cały czas otwartą, z której pobierałem losowymi przedmiotami.
ba, nawet przy tej otwartej samarce nawilżacz powietrza chodził nie raz - nic a nic z działania nie ubyło.
ba, zdarzało się odsypać sb do kieliszka, nic a nic z działania nie ubyło
---
essen pisze:Zalek - potwierdzam, combo 4fmph + gbl działało bardzo fajnie. Szkoda że zostało samo 4fmph.
Tramadolol - jakie dawki 4fmph stosujesz? ile razy w tygodniu?
---
jak to zostało samo 4-f-mph
a napisz do mnie na pw jeszcze raz, bo tam o receptory coś ostatnio pytałes ^^
Marek , upadek? Co , jakies depresanty?.
Ja bardzo chwale tą substancje.
Edit: jeszcze jedno pytanie. Czy to prawda, że amfetaminy zmniejszają tolerancję na fenidaty i czy działa to w drugą stronę?
essen pisze:Tramadolol - jakie dawki 4fmph stosujesz? ile razy w tygodniu?
[Faust] pisze:potwierdzam, choć ja troszeczkę rozszerzyłem procedury przechowywania, bo zapas 30g, to trzeba o niego zadbać- nic a nic z działania nie ubyło
tu wspomnę, że własnie poniżej temperatury pokojowej należy trzymać.
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Jest to kwestia wyłacznie podwyższonego cisnienia czy jak?
W południe zapodaje dawke jednorazową a wieczorem chciałoby się coś podziałać z panią a tu taki przykry widok
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.