( wątek przejrzałem ale jak ktoś coś poleci będę wdzięczny )
to chyba najsilniejsza roslinka wybacza bledy duzo nie wyda plonow ale dojdzie chociaz w pore chcesz sadzic jak cokolwiek dojdzie to bedzie dobrze
Wszędzie pisze, żeby kwiaty oglądać pod lupą bo tylko tak można dostrzec, że trichomy brązowieją. Dziś dostrzegłem, że mój szczytowy top zaczął brązowieć, ale dostrzegłby to nawet niewidomy. Końcówki kwiatów dosłownie zrobiły się brązowe, tak jakby żywica je zalała. Wg. danych dotyczących tej odmiany ścinać powinienem za 2-3 tygodnie.
I teraz pytanie - dzieje się dobrze, a mój kwiat będzie cudowny czy dzieje się źle, jestem kretynem i to jakaś choroba/przesadziłem z nawozem?
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
[ external image ]
[ external image ]
To może rozwiń trochę temat, co? - hip
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
...
KNOW YOUR BOUNDARIES[/align]
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów