( wątek przejrzałem ale jak ktoś coś poleci będę wdzięczny )
to chyba najsilniejsza roslinka wybacza bledy duzo nie wyda plonow ale dojdzie chociaz w pore chcesz sadzic jak cokolwiek dojdzie to bedzie dobrze
Wszędzie pisze, żeby kwiaty oglądać pod lupą bo tylko tak można dostrzec, że trichomy brązowieją. Dziś dostrzegłem, że mój szczytowy top zaczął brązowieć, ale dostrzegłby to nawet niewidomy. Końcówki kwiatów dosłownie zrobiły się brązowe, tak jakby żywica je zalała. Wg. danych dotyczących tej odmiany ścinać powinienem za 2-3 tygodnie.
I teraz pytanie - dzieje się dobrze, a mój kwiat będzie cudowny czy dzieje się źle, jestem kretynem i to jakaś choroba/przesadziłem z nawozem?
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
[ external image ]
[ external image ]
To może rozwiń trochę temat, co? - hip
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
...
KNOW YOUR BOUNDARIES[/align]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.