Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 94 / / 0
Jest szansa żebym dostał tramadol na migrenę? W sensie czy jest wskazany do zwalczania bólu spowodowanego atakami migreny?
  • 476 / 4 / 0
Czy beta bloker w postaci dwóch tabletek 10mg Propranololu mógł zmniejszyć fazę? Kurde, zawsze 300mg ładnie mnie robiło a tej nocy wziąłem 350mg i do tego ten propranolol bo mi serducho tłukło a tymczasem faza była wręcz znikoma i o ile zwykle czułem ją przez co najmniej 16 godzin to teraz już jestem trzeźwy a minęło 7 godzin od wejścia. Dodam iż jeszcze poszło 0,5mg alpry na wyluzowanie. Jestem strasznie rozczarowany bowiem miałem idealne s&s i oprócz tego skończył mi się trampek; następny dopiero końcem kwietnia. Aha, od ostatniego tripu z tą substancją minęło 17 dni, w międzyczasie raz poleciał dex i kilka razy klon dwójka. Nie wiem co zawiniło...
  • 1343 / 18 / 0
mi sie wydje, ze nawet dzial alkoholu zmniejsza. Jezeli potrzebne coś na serce, radze sięgnac do leków klasy III lyb IV
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 452 / 2 / 0
beta bloker nie powinien zmniejszać działania tramadolu, tak w teorii. Tramadolol co masz na myśli pisząc o lekach klasy III lub IV? Bez obrazy, ale mam wrażenie, że nie masz pojęcia o farmakologii, a bierzesz się za doradzanie.
  • 3 / / 0
Hej trzeba mi małej rady. Przejrzałem parę wątków i to co znalazłem nie usatysfakcjonowało mnie, a wszystkiego nie będe czytał. Także mam 400 mg Tramalu w kapsułkach. Więcej nie dam rady skołować. Jutro wybieram się po kodeinę. Ani tego ani tego nigdy nie brałem. Więc proszę o poradę jak z tego wycisnąć najwięcej. Sam myślałem żeby dziś walnąć 100mg Tramalu jutro 150 kodeiny z antidolu. A po jutrze 300 Tramalu. Receptory nie wyrobione a chciałbym cośkolwiek poczuć po którymś.
  • 766 / 136 / 6
Zjedz sobie dziś kodeinę, zobacz o co w tym chodzi. Jutro 150-225 kodeiny + 200mg tramadolu, jeżeli chcesz miksa, równie dobrze możesz zarzucić samego trampka. Ja zaczynałem od 200mg solo i było w porządku jak na pierwsze razy.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 452 / 2 / 0
Wyrabianie receptorów to kolejna bzdura, która krąży po tym forum. Nie ma czegoś takiego jak wyrabianie receptorów. Receptory są niezmienne, ich struktura zdeterminowana jest materiałem genetycznym zawartym w jądrze komórkowym. Przyjmowanie ksenobiotyków nie zmienia DNA! ( pomijam tu działanie mutagenów, którymi może być część ksenobiotyków)
Polecam na pierwszy raz około 250-300mg tramadolu. Resztę możesz zostawić na dorzutkę do kodeiny na jutro/ kolejny raz.
  • 791 / 7 / 0
twierdzisz, ze zazywanie opio nie wywoluje zmian w ich receptorach? grubo...
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 597 / 2 / 0
Młody Bóg ma jakąś wielką potrzebe pouczania swej ćpuńskiej trzody z hyperreala :D Nie pisz tutaj, że opiaty zadziałąją jak należy za 1 przyjęciem rekreacyjnej dawki, bo kolega magnum zmarnuje sobie temat. Berig mu w miare dobrze doradził, niech zarzuci raz-dwa kode żeby rozchulać działanie opio a potem dopiero żre tramca.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 791 / 7 / 0
z moich praktyk wynika, ze kazdego mojego "pacjenta" tram porobil perfekto opioidowo - zawsze za 1 razem, a jesli chodzi o kode, to musieli sie jej zazrec 2-3 razy, aby poczuc pelny efekt
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.