Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 515 / 71 / 0
Dobra. Tak jak pisałem w knajpie jakis czas temu, dziś wziąłem 2 paki thio z kolejnym ekstra dodatkiem, a mianowicie siemie lnianym w ilości 3 łyżeczek zalanych wrzątkiem by nasionka popękały i zjedzonym 20 minut przed. Jest zajebiście, zazwyczaj a tym momencie fazy kodeinowej brzuszek powinien dać o sobie znać, a zupełnie nic nie czuje, żadnego dyskomfortu. Podkreślam że należę do tego grona osób których żoładki bardzo nie lubią sulfo.
  • 1211 / 615 / 0
A nie możecie zamiast tego syfiastego Thiocodinu kupować Antidol? Ja rozumiem, że Antek droższy, że ekstrakcję trzeba robić. No ale co z tego, skoro za zaoszczędzone pieniądze nie kupicie sobie nowego żołądka czy trzustki...
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 133 / 0
też tego nie rozumiem jak mozna hurtowo wpierdalać ten thiocodin, jak ekstrakcja antka jest prosta jak budowa cepa i swoją drogą nawet przyjemniej wchodzi
  • 416 / 58 / 0
Czy kogos tez po zejsciu kody czasami dopada wkurwienie?
  • 19 / 2 / 0
Mnie zawsze dopada wkurwienie czasem słabiej czasem gorzej. Ale mam na to sposób. Po prostu pójście spać przed zejściem.
Miejsce na twoją reklamę.
  • 262 / 46 / 0
@dgnted Dopada, dopada i to bardzo często. Momentami na takim ciśnieniu siedzę, że hoho. Jedyne co zauważyłem to to, że tylko po Thio z sulfosyfem, po Acodinie nie doświadczyłem wkurwienia. Profil działania jest dla mnie inny po Aco.
Alfaosobnik
  • 317 / 78 / 0
Jasne, ze profil dzialania jest inny, przeciez DXM to dysocjant a kodeina opioid. Dwie zupełnie różne grupy substancji. kodeina uzaleznia silnie i psychicznie i fizycznie, od deksa mozna sie co najwyzej psychicznie uzaleznic.
  • 683 / 133 / 0
02 grudnia 2019dgnted pisze:
Czy kogos tez po zejsciu kody czasami dopada wkurwienie?
napierdalam we wszystko i dostaje takich furii, ze jak ktoś nie poda mi antka, to psychiatryk w kurwe, nawet po benzo i tak się ostro wkurwiam
  • 317 / 78 / 0
No ja tez znam to wkurwienie, ale mnie bardziej na skrecie dopada niz na zejściu kody. Bardziej sie wkurwiam, jak w ogóle nie zadziala, co niestety sie zdarza, bo nasza ukochana kodeina to kapryśna suka jest.
  • 566 / 27 / 0
Czemu opiody muszą mieć taki potencjał uzależniający...masakra
Zablokowany
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.