A jak kogoś na prawdę męczy to mi przy EPH pomagało zmieszanie tego z tabaką (tam zmieszanie, wysypałem na blat szczyptę jednego i szczyptę drugiego) i jakoś tak ten EPH potrafił "zgubić swój smak" w tej tabace (o ile ktoś lubi tabakę).
Wciągałem ostatnio mało bo ~~50mg 4cmc czy tam 3cmc i to jest dopiero piekące gówno. 4f-MPH przy tym to jak powietrze :)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
W tym do 4-CMC miałem ostatnio porównanie
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Podczas stosowania 4fmph uprawiacie jakieś sporty (bieganie, siłownia)? Jak to u was jest z tym? Czy unikacie wysiłku fizycznego podczas brania fenidatu?
essen pisze:Dzień po zażyciu 4fpmh też łapie was potężna zamuła?
Podczas stosowania 4fmph uprawiacie jakieś sporty (bieganie, siłownia)? Jak to u was jest z tym? Czy unikacie wysiłku fizycznego podczas brania fenidatu?
W przypadku 4f, nastepnego dnia jakby oczywiscie było wieksze uspokojenie i nie czuc było charakterytycznej stymulacji, ale funkcje poznawcze były poprawione (tez wydaje mi sie, jakby ta poprawa była wwiecej niz trwała, w dodatku nie tylko ja tak to oceniłem), tylko ze w porównaniu do innych stimów ciężko nazwać stymulacje i euforie rzucajaca sie w oczy.
Bugzer pisze:Czy substancja jest trwała? Bo nie wiem co zrobić z 1g który leżał całe wakacje w zimnej klatce w cieniu w woreczku strunowym. Jak myślicie, nadaje się dalej do użycia?
- trzymac w temp pokojowej
- trzymac w ciemnym miejscu
- zawartosc trzymać w samarce szczelnie zamknietej, a najlepiej 2-ch
- do odmierzania dawki stosowac czysta łyżeczkę i nie przechowywac jej w prochu
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Tramadolol - jakie dawki 4fmph stosujesz? ile razy w tygodniu?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.