Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 2881 / 302 / 0
No tak jak już wspomnieliśmy w wątku o etylofenidacie jest to na prawdę drobny puch który jakoś strasznie nie podrażnia nosa no i są to tak małe ilości, że aż niezauważalne.
A jak kogoś na prawdę męczy to mi przy EPH pomagało zmieszanie tego z tabaką (tam zmieszanie, wysypałem na blat szczyptę jednego i szczyptę drugiego) i jakoś tak ten EPH potrafił "zgubić swój smak" w tej tabace (o ile ktoś lubi tabakę).

Wciągałem ostatnio mało bo ~~50mg 4cmc czy tam 3cmc i to jest dopiero piekące gówno. 4f-MPH przy tym to jak powietrze :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1343 / 18 / 0
no nareszcie, piszecie rzeczy, do których juz w maju doszedłem i dziwiłem sie, ze wiekszosc komentów uzytkownicy twierdza odwrotnie.

W tym do 4-CMC miałem ostatnio porównanie
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 401 / 21 / 0
Dzień po zażyciu 4fpmh też łapie was potężna zamuła?

Podczas stosowania 4fmph uprawiacie jakieś sporty (bieganie, siłownia)? Jak to u was jest z tym? Czy unikacie wysiłku fizycznego podczas brania fenidatu?
  • 49 / 1 / 0
Czy substancja jest trwała? Bo nie wiem co zrobić z 1g który leżał całe wakacje w zimnej klatce w cieniu w woreczku strunowym. Jak myślicie, nadaje się dalej do użycia?
  • 65 / 1 / 0
Przyłączam się też do powyższego pytania odnośnie trwałości substancji. Z tym że ja to trzymam w woreczku strunowym już od kwietnia w szufladzie/portfelu - powinno być dalej aktywne czy do wyjebania?
  • 1817 / 109 / 0
No to sprawdźcie czy działa, nie bójcie się bo nie umrzecie od tego? Według mnie powinno działać normalnie, ale sam bym się rad był dowiedział czy moje przypuszczenie są słuszne.
  • 361 / 15 / 0
Ja kupiłem 4f zimą i do dzisiaj stosuję ten sam sort, nie stracił ani trochę na aktywności, także śmiało. Trzymany w ciemnym miejscu w temp. pokojowej przez cały czas.
  • 561 / 40 / 0
Dobry zamiennik nielegalnego etylofenidatu :(
Lubie mixowac fenidaty z GBL :-D
  • 1343 / 18 / 0
essen pisze:
Dzień po zażyciu 4fpmh też łapie was potężna zamuła?

Podczas stosowania 4fmph uprawiacie jakieś sporty (bieganie, siłownia)? Jak to u was jest z tym? Czy unikacie wysiłku fizycznego podczas brania fenidatu?
Odwrotnie, troche jak w przypadku 2-oxo: O ile po 2-oxo nawet do tygodnia czułem "unikalny" efekt przeciwdepresyjny (nijak sie miał do antydepresantów), teoretycznie wydawał sie na stałe poprawic humor, ale mozliwe ze to subiektywne odczucie.
W przypadku 4f, nastepnego dnia jakby oczywiscie było wieksze uspokojenie i nie czuc było charakterytycznej stymulacji, ale funkcje poznawcze były poprawione (tez wydaje mi sie, jakby ta poprawa była wwiecej niz trwała, w dodatku nie tylko ja tak to oceniłem), tylko ze w porównaniu do innych stimów ciężko nazwać stymulacje i euforie rzucajaca sie w oczy.
Bugzer pisze:
Czy substancja jest trwała? Bo nie wiem co zrobić z 1g który leżał całe wakacje w zimnej klatce w cieniu w woreczku strunowym. Jak myślicie, nadaje się dalej do użycia?
Wystarczy spełnić warunki:
- trzymac w temp pokojowej
- trzymac w ciemnym miejscu
- zawartosc trzymać w samarce szczelnie zamknietej, a najlepiej 2-ch
- do odmierzania dawki stosowac czysta łyżeczkę i nie przechowywac jej w prochu
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 401 / 21 / 0
Zalek - potwierdzam, combo 4fmph + GBL działało bardzo fajnie. Szkoda że zostało samo 4fmph.

Tramadolol - jakie dawki 4fmph stosujesz? ile razy w tygodniu?
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.