Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 2882 / 303 / 0
No tak jak już wspomnieliśmy w wątku o etylofenidacie jest to na prawdę drobny puch który jakoś strasznie nie podrażnia nosa no i są to tak małe ilości, że aż niezauważalne.
A jak kogoś na prawdę męczy to mi przy EPH pomagało zmieszanie tego z tabaką (tam zmieszanie, wysypałem na blat szczyptę jednego i szczyptę drugiego) i jakoś tak ten EPH potrafił "zgubić swój smak" w tej tabace (o ile ktoś lubi tabakę).

Wciągałem ostatnio mało bo ~~50mg 4cmc czy tam 3cmc i to jest dopiero piekące gówno. 4f-MPH przy tym to jak powietrze :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1343 / 18 / 0
no nareszcie, piszecie rzeczy, do których juz w maju doszedłem i dziwiłem sie, ze wiekszosc komentów uzytkownicy twierdza odwrotnie.

W tym do 4-CMC miałem ostatnio porównanie
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 402 / 21 / 0
Dzień po zażyciu 4fpmh też łapie was potężna zamuła?

Podczas stosowania 4fmph uprawiacie jakieś sporty (bieganie, siłownia)? Jak to u was jest z tym? Czy unikacie wysiłku fizycznego podczas brania fenidatu?
  • 49 / 1 / 0
Czy substancja jest trwała? Bo nie wiem co zrobić z 1g który leżał całe wakacje w zimnej klatce w cieniu w woreczku strunowym. Jak myślicie, nadaje się dalej do użycia?
  • 65 / 1 / 0
Przyłączam się też do powyższego pytania odnośnie trwałości substancji. Z tym że ja to trzymam w woreczku strunowym już od kwietnia w szufladzie/portfelu - powinno być dalej aktywne czy do wyjebania?
  • 1817 / 110 / 0
No to sprawdźcie czy działa, nie bójcie się bo nie umrzecie od tego? Według mnie powinno działać normalnie, ale sam bym się rad był dowiedział czy moje przypuszczenie są słuszne.
  • 361 / 15 / 0
Ja kupiłem 4f zimą i do dzisiaj stosuję ten sam sort, nie stracił ani trochę na aktywności, także śmiało. Trzymany w ciemnym miejscu w temp. pokojowej przez cały czas.
  • 561 / 40 / 0
Dobry zamiennik nielegalnego etylofenidatu :(
Lubie mixowac fenidaty z GBL :-D
  • 1343 / 18 / 0
essen pisze:
Dzień po zażyciu 4fpmh też łapie was potężna zamuła?

Podczas stosowania 4fmph uprawiacie jakieś sporty (bieganie, siłownia)? Jak to u was jest z tym? Czy unikacie wysiłku fizycznego podczas brania fenidatu?
Odwrotnie, troche jak w przypadku 2-oxo: O ile po 2-oxo nawet do tygodnia czułem "unikalny" efekt przeciwdepresyjny (nijak sie miał do antydepresantów), teoretycznie wydawał sie na stałe poprawic humor, ale mozliwe ze to subiektywne odczucie.
W przypadku 4f, nastepnego dnia jakby oczywiscie było wieksze uspokojenie i nie czuc było charakterytycznej stymulacji, ale funkcje poznawcze były poprawione (tez wydaje mi sie, jakby ta poprawa była wwiecej niz trwała, w dodatku nie tylko ja tak to oceniłem), tylko ze w porównaniu do innych stimów ciężko nazwać stymulacje i euforie rzucajaca sie w oczy.
Bugzer pisze:
Czy substancja jest trwała? Bo nie wiem co zrobić z 1g który leżał całe wakacje w zimnej klatce w cieniu w woreczku strunowym. Jak myślicie, nadaje się dalej do użycia?
Wystarczy spełnić warunki:
- trzymac w temp pokojowej
- trzymac w ciemnym miejscu
- zawartosc trzymać w samarce szczelnie zamknietej, a najlepiej 2-ch
- do odmierzania dawki stosowac czysta łyżeczkę i nie przechowywac jej w prochu
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 402 / 21 / 0
Zalek - potwierdzam, combo 4fmph + GBL działało bardzo fajnie. Szkoda że zostało samo 4fmph.

Tramadolol - jakie dawki 4fmph stosujesz? ile razy w tygodniu?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.