Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 672 / 126 / 0
DorianGray pisze:
Strzały, strzałami, ale miałeś zgnić za kratami. Wywinąłeś się jakoś?
Czekam az odbedzie sie rozprawa i zaakceptuja moja propozycje i ugode z prokuratorem. Zajebista szansa ze sie wywine przy minimum konsekwencji. ;)
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 560 / 9 / 0
Zaakceptują skoro prokurator jest skory do ugody- więc nie strzelaj złotymi.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
Zdecydowanie, byłby to bardzo głupi pomysł w takiej sytuacji. :)
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
Własnie głupio popełniać samobójstwo, kiedy się nie układa. Najlepiej zajebać samobója po uzyskaniu jakiegoś sukcesu, tak znienacka, żeby wszystkich wprowadzić w konsternację.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 560 / 9 / 0
Mnie też się po chuju nie układa i ułożyć nie chcę od dawna. Przyszłość jest nie pewna i zmienna. Gdyby każdy strzelał samobója przy dość poważnych życiowych problemach, to by na świecie się bardzo przerzedziło. @up już wiem: chciałeś obejrzeć samobójstwo na żywo
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
No to też :D. Poza tym walczę z przeludnieniem.
Samobójstwo, eutanazja, aborcja, ludobójstwo - czy to nie brzmi pięknie?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1674 / 125 / 0
Zyciowe problemy, zalezy o czym mowimy.
Ciezej jest podolac problemom psychicznym z tym czasem nie da sie wygrac.
  • 560 / 9 / 0
dlatego psychiczne staram się zaćpać
  • 1957 / 230 / 0
zaćpywanie problemów psychicznych, to jak kojenie pragnienia słoną wodą ^^
  • 62 / 17 / 0
Ja zaś nie wyobrażam sobie popełnić samobójstwa, choć myśl o nim przewijała się w moich konsternacjach setki, jeśli nie tysiące razy. Ktoś tu wspomniał o samobóju znienacka. Ja tam marzę o fikcyjnym uśmierceniu się, wyjechaniu gdzieś w pizdu i zmianie tożsamości. Oczywiście pogrzeb nagrywany jak koncert w formie "pro shot", a później dokładna analiza zachowania ludzi, którzy na ten pogrzeb by przyszli.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.