No pytanie,będę zamawiał pestki z Dutch Passion i chcę zasięgnąć języka :)
http://e-hortico.pl/magiczna-sila-burza ... 200-g.html
NKP 10/30/20 (azot fosfór potas) plus mikroelementy
Wydaję mi się super na flo dla automatów, cena przyjemna, dostępne w slkepie lub markecie
ps. Do dwóch automatów dobrała mi sie pleśń na topki które jeszcze sporo napuchną Mam pytanie czym na szybkiego (nie ważne czy naturalne czy chemiczne) ją powstrzymać chociarz na 10 dni i czy jest taka szansa
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
To samo ziemia z Biedronki jest jałowa jak pustynia Moje roślinki po czternastym dniu stanęły w rozwoju i pokazały niedobory pomimo tego że dostały wcześniej dwa razy połowę dawki biochemusa
Oby Passiony chociaż się okazały żeńskie, bo marny sezon będzie.
Jest tylko koszenie trawnika.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.