No pytanie,będę zamawiał pestki z Dutch Passion i chcę zasięgnąć języka :)
http://e-hortico.pl/magiczna-sila-burza ... 200-g.html
NKP 10/30/20 (azot fosfór potas) plus mikroelementy
Wydaję mi się super na flo dla automatów, cena przyjemna, dostępne w slkepie lub markecie
ps. Do dwóch automatów dobrała mi sie pleśń na topki które jeszcze sporo napuchną Mam pytanie czym na szybkiego (nie ważne czy naturalne czy chemiczne) ją powstrzymać chociarz na 10 dni i czy jest taka szansa
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
To samo ziemia z Biedronki jest jałowa jak pustynia Moje roślinki po czternastym dniu stanęły w rozwoju i pokazały niedobory pomimo tego że dostały wcześniej dwa razy połowę dawki biochemusa
Oby Passiony chociaż się okazały żeńskie, bo marny sezon będzie.
Jest tylko koszenie trawnika.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.