Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 271 / 0
3MMC + MDMA + 5MAPB + Pentedron + Amfetamina
Chyba Cię pojebało. Żeby łączyć MDMA z 5MAPB trzeba mieć nie po kolei w głowie, o reszcie substancji nie wspomnę.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 70 / 1 / 0
erchemik pisze:
@up nie powiem Ci bo nie wiem, ale osobiscie nie mixowalbym alfy z czymkolwiek..
3MMC + MDMA + 5MAPB + Pentedron + Amfetamina
Jak dla mnie swietny mixik, dwie substancje euforyczne, dwie substancje pobudzajace i do tego przedluzajaca efekt. Jest pozytywnie fajnie chce sie mowic ma sie ochote i energie na wszystko odczuwa sie empatie, chec sluchania muzyki, wzmaga poped seksualny, a nawet wystepuje 'smiechawka'. efekt utrzymuje sie do trzech godzin (mowie o porzadnym efekcie).

Pogieło Cię totalnie, życie Ci nie miłe, DAMARamógł dorzucić jeszcze xD gruboo.
  • 42 / / 0
niewielka dawka 5mapb byla a jakos zyje :p
Jesli nie zaczales jeszcze cpac
NIE CPAJ! :old:
Wszystko napisane powyzej jest wytworem mojego umyslu i wyobrazni. Zadne przedstawione wydarzenia nie zdarzyly sie naprawde.

KONTAKT: - erchemik@hushmail.com
  • 69 / 1 / 0
przecież sama alfa jest groźna...
  • 18 / 3 / 0
Tramal prawie bez tolerki 700mg + okolo 600mg alprazolamu + pół ecstasy + na oko 5 piwek. Wszystko zrobione w ciągu jednej nocy. Nie wiem czy to bylo rozsadne polaczenie ale po benzo z alko stracilem kontrole i rano tylko podliczylem ile czego ubylo i bylem w wielkim szoku ze to przezylem. Generalnie czulem sie swietnie pod koniec lezalem w polsnie kilka godzin sluchajac muzyki i bylo cudownie. :-p
  • 1293 / 20 / 0
600mg alprazolamu? chyba 6mg czy zjadłeś serio 600 tabletek 1mg ? 20 opakowań
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 68 / 0
Hej
Sprawdzal ktos koks i PST ? Z PST znam sie juz dlugo (stanowczo za dlugo) a koks to moze z 2 razy kosztowalem. Polecacie ?
  • 1293 / 20 / 0
powinno być fajnie, speedball taki trochę
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 600 / 68 / 0
Fajnie to malo powiedziane bylo bosko :) zdecydowanie polecam
  • 18 / 3 / 0
Tracerek pisze:
600mg alprazolamu? chyba 6mg czy zjadłeś serio 600 tabletek 1mg ? 20 opakowań
Oczyeiscie chodzilo o 6 :#:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.