4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: equipo777 »
To ty śluzówki masz z tyłu głowy? Każdy Ci powie , że ból z tyłu głowy powyżej karku to ciśnienie. Jeśli wątpisz , że euforia po amf jest większa, to znaczy, że nigdy nie miałeś dobrej fety.
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
ja po ok 300mg 3x po 100, zasnalem dopiero 12 godzin od pierwszego sniffa (czyli jakies 7 po ostatnim) a takto to nie bardzo cialo chcialo
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
po amfetaminie zajebistą i mocną euforię mam przez godzinę, a potem się tylko wkurwiam, denerwuję (lub boję innych ludzi), jestem mocno i nieprzyjemnie pobudzony, a mef to kilka godzinek euforycznej przyjemnej i spokojnej fazy, nic nie denerwuje, pewność siebie itd.
amfetamina to mocny stymulant dopaminowo-adrenalinowy, a mef to euforyczny stymulant-empatogen dopaminowo-serotoninowy, pośredni pomiędzy koksem i mdma (tylko oczywiście dużo słabszy...) - środki raczej bez porównania

no ale serce dostaje i po jednym i po drugim
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: leser »
Witam,

W najbliższy weekend chciałbym przetestować mefa.

Uważacie, że spora tolerka na metkat będzie miała wpływ na ilość mefa potrzebnego do osiągnięcia przyzwoitej bani (będzie to mój pierwszy kontakt z m)?

Z góry dzięki.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 14 października 2009 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik leser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
nie sądze, by to coś miało wspólnego. Niechce mi się zaglądać na wiki czy inne tego typu informatory, ale swego czasu nie stroniłem od kota, a mef działa tak jak ma działać, czyli wyśmienicie :)
[H]R Crew
  • 365 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
czy mef dobrze komponuje sie z mj ? pamietam ze na mdma buszek wywolywal zmniejszenie efektow euforycznychi empatycznych
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: electricretard »
bawił się ktoś w miksik mef+metkat? powinno ładnie sie serowo-dopaminowo skomponowac;)
front 242
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
bamboa pisze:
czy mef dobrze komponuje sie z mj ? pamietam ze na mdma buszek wywolywal zmniejszenie efektow euforycznychi empatycznych
IMO szkoda zakłócać mj mefową klarowność euforii i intelektu. Tak samo nie dopalam do opiatów. Tyle że w obu przypadkach mam na myśli dawki euforyczne. Gdy jestem ujebany a la noddingowo (u mnie ok 0,5g oralnie mefa na raz), oczywiście można dojebać się trawą, o ile jeszcze jest sens.
Ostatnio zmieniony 14 października 2009 przez koala, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
IMO szkoda zakłócać mj mefową klarowność euforii i intelektu.
intelektu? klarowność? to ja nie wiem,może ze mną coś jest nie tak, ale po mefie pierdolę takie bzdury, że jak na następny dzień sobie przypomnę, to aż słabo mi się robi. rzadko mi się zdarzało obserwować nawciąganych samemu będąc trzeźwym, ale ze 2 razy tak było - widok żałosny. powykręcane mordy, pierdolenie tak że gęba się nie zamyka, totalne bzdury. co bardziej ogarnięci potrafili w środku zdania przerwać i powiedzieć 'o kurwa, co ja w ogóle pierdolę, sory' (piona Verv).
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: equipo777 »
Masz racje, szczególnie w większych dawkach zaczyna działać mocno psychodelicznie, pod piguły podchodzi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.