Swoja droga to sadze ze w tych najtanszych generykach jest jakis syf dodawany lub cos nie tak z izomerami. Polsen chyba jest teraz jakis inny bo tabsy wydaja mi sie twardsze no i znikly te negatywy. Za to najgorsza jest zolsana! Po tym mozg na drugi dzien czulem odretwialy doslownie, nie wspominajac jak sie to zmieszalo z min. il. alko :-/ Aktualnie ten efekt nie wystepuje lub jest marginalny. I tym mniejsza motywacja aby zaprzestac branie tego :-D
W sumie chyba lepiej bo zupełnie straciłem nad sobą kontrolę.
potem druga literki na monitorze zrobiły się dziwnie małe miałem jakieś dziwne wrażenie flashbacka DFa potem amnezja niemal całkowita i na drugi dzień dowiaduje się od starszej że się zataczałem i zjadłem 4 tabsy tylko dzięki temu że rodzicielka zauważyła i zarekwirowała ]
ja sie juz nauczylem ze nawet 1 tabletka+1 piwo moze sie tak skonczyc. jezeli zazywam 2 to od raxu lozko
Na prawdę przedziwny stan, który w moim wypadku zaczyna się od 40mg/raz.
Trudne Dziecko Hofmanna mnie szuka.
wolfik_zg pisze: Jak dla mnie działanie zolpidemu (którego w życiu łącznie zjadłem ok 5g) jest mocno psychodeliczne.
Na prawdę przedziwny stan, który w moim wypadku zaczyna się od 40mg/raz.
domyślam sie że analogicznie do np. fety zadziała szybciej.
czy jest sens kruszyc tabletki?
hitori pisze: czy wciagany zolpidem zadziala inaczej niz połknięty?
domyślam sie że analogicznie do np. fety zadziała szybciej.
czy jest sens kruszyc tabletki?
Blaze pisze: a pamietasz cos po takiej dawce? wciagane czy polykane?
Jak zaczynałem zabawiać się zolpidemem, to wogóle nic nie pamiętałem.
Teraz pamiętam co się działo, ale nadal mam kłopoty z ustaleniem chronologii zdarzeń.
Miewam po tym dziwactwie niezłego kaca.
Trudne Dziecko Hofmanna mnie szuka.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.