Swoja droga to sadze ze w tych najtanszych generykach jest jakis syf dodawany lub cos nie tak z izomerami. Polsen chyba jest teraz jakis inny bo tabsy wydaja mi sie twardsze no i znikly te negatywy. Za to najgorsza jest zolsana! Po tym mozg na drugi dzien czulem odretwialy doslownie, nie wspominajac jak sie to zmieszalo z min. il. alko :-/ Aktualnie ten efekt nie wystepuje lub jest marginalny. I tym mniejsza motywacja aby zaprzestac branie tego :-D
W sumie chyba lepiej bo zupełnie straciłem nad sobą kontrolę.
potem druga literki na monitorze zrobiły się dziwnie małe miałem jakieś dziwne wrażenie flashbacka DFa potem amnezja niemal całkowita i na drugi dzień dowiaduje się od starszej że się zataczałem i zjadłem 4 tabsy tylko dzięki temu że rodzicielka zauważyła i zarekwirowała ]
ja sie juz nauczylem ze nawet 1 tabletka+1 piwo moze sie tak skonczyc. jezeli zazywam 2 to od raxu lozko
Na prawdę przedziwny stan, który w moim wypadku zaczyna się od 40mg/raz.
Trudne Dziecko Hofmanna mnie szuka.
wolfik_zg pisze: Jak dla mnie działanie zolpidemu (którego w życiu łącznie zjadłem ok 5g) jest mocno psychodeliczne.
Na prawdę przedziwny stan, który w moim wypadku zaczyna się od 40mg/raz.
domyślam sie że analogicznie do np. fety zadziała szybciej.
czy jest sens kruszyc tabletki?
hitori pisze: czy wciagany zolpidem zadziala inaczej niz połknięty?
domyślam sie że analogicznie do np. fety zadziała szybciej.
czy jest sens kruszyc tabletki?
Blaze pisze: a pamietasz cos po takiej dawce? wciagane czy polykane?
Jak zaczynałem zabawiać się zolpidemem, to wogóle nic nie pamiętałem.
Teraz pamiętam co się działo, ale nadal mam kłopoty z ustaleniem chronologii zdarzeń.
Miewam po tym dziwactwie niezłego kaca.
Trudne Dziecko Hofmanna mnie szuka.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.