Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
31 grudnia 2017blackops pisze:Jadłem rózowe i sa to "glock" nie lock przyjrzyj sie dokladnie na ramke i lufe w "o".Codeine9 pisze:próbował ktoś zółtych prostokątnych z napisem ''lock''?
Na bank czysta emka mega mocne ponad 250 mialy jedna wyjebala z butow polecam polowe na start. Najlepiej dzialajaca bleta jaka jadlem polecam.
Prz3m00 pisze:Niebieskie domino? Ktoś jakieś info ma? Woj. świętokrzyskie.
28 grudnia 20174noniush pisze:Dla zainteresowanych stawiam że będzie gdzieś 180-200, sprzedający mówił że 200, na reportach że koło 190, działaniem też tyle bym dał28 grudnia 2017hash_brown pisze: Nazwa: Redbull
Kolor: Neonowy róż
Kształt: Prostokąt z podziałką
Logo: Redbull
Gdzie kupione: Poznań
[...]
To na pewno emka, ale ciężko powiedzieć w jakiej ilości.
[ external image ]
30 grudnia 2017f0g3r pisze: Siemaneczko, wie ktos cos o pomaranczowych 3D?
Kupione w stolicy:) Ktos cos?
Kolor: Różowy
Kształt: Kształt głowy z frontu transformersa
Logo: Transformers
Gdzie kupione: Warszawa - w klubie
Kiedy: około 3 tyg temu
Dropsiwo zadziałało tak jak powinno - czyli tak jak oczekiwałem. MDMA bez dodatków w średniej ilości. Koleś od którego to było mówił ze to dropsy po 160mg.
Nazwa: Chupa Chups
Kolor: Różowy
Kształt: Lizak chupa chups
Logo: Chupa Chups
Kiedy: Ponad 6 tyg temu
Tu także sponiewierało tak jak powinno, drops złożony z MDMA i masy tabletkowej bez żadnych active cuts tj niechcianych aktywnych dodatków. Przez sprzedawcę zachwalany jako 150mg MDMA.
Nazwa: Chupa Chups
Kolor: Żółty
Kształt: Lizak chupa chups
Logo: Chupa Chups
Kiedy: Ponad 8 tyg temu
Tym razem też zakup w klubie zrobił robotę, żółte chupa chupsy okazały się mocniejsze od różowych. W działaniu czuć tylko efekty MDMA, bez żadnych pobocznych jazd, tj bez zanieczyszczeń. Wedle zapewnień dostawcy te miały mieć 160mg MDMA.
16 grudnia 2017Mdmaze pisze: Szare kapelusze cowboya, ktoś na pomysł co moze w nich siedzieć?
Jutro zrobię raport, jadłam dzisiaj i były super ale trochę bardziej energetyczne niż zazwyczaj, i nie pamiętam wielu szczegółów jak np. wyjście do sklepu po papierosy.
:cheesy:
Miałam okazje jeść je jeszcze pare razy z różnymi osobami, połówka jest optymalna, pluszowe i gadatliwe ale też świetne do tańczenia. Kupowane w Jaworznie choc sort juz sie kończy. Były sprawdzane pełnym testem kolorometrycznym, sklad to MDMA (większość, bo marquis mocno przysłaniał)+ MDA. Ciężko określić mi ilość bo pierwszy raz jadłam taką mieszankę ale całość robi fajnie choć grubo, polowka jest si :-)
Kejzi pisze:Okrągłe jasno zielone volkswageny
Ktoś coś wie na ich temat?
Dolny Śląsk
4noniush pisze:Niebieskie Superman (kształt diament) - mazowieckie, ktoś się spotkał ostatnio?
Jadlem w sylwka w klubie w stolicy lekko ponad 100 maja musialem 2 zjesc zeby weszly w normalnym nie wyginajacym stopniu i dlugo sie laduja tak 6/10 bym powiedzial
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.