Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
31 grudnia 2017blackops pisze:Jadłem rózowe i sa to "glock" nie lock przyjrzyj sie dokladnie na ramke i lufe w "o".Codeine9 pisze:próbował ktoś zółtych prostokątnych z napisem ''lock''?
Na bank czysta emka mega mocne ponad 250 mialy jedna wyjebala z butow polecam polowe na start. Najlepiej dzialajaca bleta jaka jadlem polecam.
Prz3m00 pisze:Niebieskie domino? Ktoś jakieś info ma? Woj. świętokrzyskie.
28 grudnia 20174noniush pisze:Dla zainteresowanych stawiam że będzie gdzieś 180-200, sprzedający mówił że 200, na reportach że koło 190, działaniem też tyle bym dał28 grudnia 2017hash_brown pisze: Nazwa: Redbull
Kolor: Neonowy róż
Kształt: Prostokąt z podziałką
Logo: Redbull
Gdzie kupione: Poznań
[...]
To na pewno emka, ale ciężko powiedzieć w jakiej ilości.
[ external image ]
30 grudnia 2017f0g3r pisze: Siemaneczko, wie ktos cos o pomaranczowych 3D?
Kupione w stolicy:) Ktos cos?
Kolor: Różowy
Kształt: Kształt głowy z frontu transformersa
Logo: Transformers
Gdzie kupione: Warszawa - w klubie
Kiedy: około 3 tyg temu
Dropsiwo zadziałało tak jak powinno - czyli tak jak oczekiwałem. MDMA bez dodatków w średniej ilości. Koleś od którego to było mówił ze to dropsy po 160mg.
Nazwa: Chupa Chups
Kolor: Różowy
Kształt: Lizak chupa chups
Logo: Chupa Chups
Kiedy: Ponad 6 tyg temu
Tu także sponiewierało tak jak powinno, drops złożony z MDMA i masy tabletkowej bez żadnych active cuts tj niechcianych aktywnych dodatków. Przez sprzedawcę zachwalany jako 150mg MDMA.
Nazwa: Chupa Chups
Kolor: Żółty
Kształt: Lizak chupa chups
Logo: Chupa Chups
Kiedy: Ponad 8 tyg temu
Tym razem też zakup w klubie zrobił robotę, żółte chupa chupsy okazały się mocniejsze od różowych. W działaniu czuć tylko efekty MDMA, bez żadnych pobocznych jazd, tj bez zanieczyszczeń. Wedle zapewnień dostawcy te miały mieć 160mg MDMA.
16 grudnia 2017Mdmaze pisze: Szare kapelusze cowboya, ktoś na pomysł co moze w nich siedzieć?
Jutro zrobię raport, jadłam dzisiaj i były super ale trochę bardziej energetyczne niż zazwyczaj, i nie pamiętam wielu szczegółów jak np. wyjście do sklepu po papierosy.
:cheesy:
Miałam okazje jeść je jeszcze pare razy z różnymi osobami, połówka jest optymalna, pluszowe i gadatliwe ale też świetne do tańczenia. Kupowane w Jaworznie choc sort juz sie kończy. Były sprawdzane pełnym testem kolorometrycznym, sklad to MDMA (większość, bo marquis mocno przysłaniał)+ MDA. Ciężko określić mi ilość bo pierwszy raz jadłam taką mieszankę ale całość robi fajnie choć grubo, polowka jest si :-)
Kejzi pisze:Okrągłe jasno zielone volkswageny
Ktoś coś wie na ich temat?
Dolny Śląsk
4noniush pisze:Niebieskie Superman (kształt diament) - mazowieckie, ktoś się spotkał ostatnio?
Jadlem w sylwka w klubie w stolicy lekko ponad 100 maja musialem 2 zjesc zeby weszly w normalnym nie wyginajacym stopniu i dlugo sie laduja tak 6/10 bym powiedzial
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.