ODPOWIEDZ
  • 2193 / 363 / 0
A ja tam się marchewki nie wstydzę, jem bo mi smakuje, i uzupełniam witaminy.

[mention]koko48[/mention] ta metoda to najlepszy spsób absorbcji magnezu, nigdy nie miałaś skurczy, uczucia styrania, i szczęki oddalonej o 2 kilometry?
Magnez jest w tych sytuacjach zbawienny. Poczytaj sobie o tym, zamiast z góry krytykować.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2193 / 363 / 0
prosze o scalenie

Pytanko:
Czy braliście kiedyś MDMA w dużych dawkach ~300mg z Piracetamem ?
Ładnie idzie, czy jednak troche za mocno.

ok. 300mg (w dodatku pierwszy raz xd) to już był niebiański dotyk Boży.. było wspaniale, idealnie wręcz, 5 godzin.. bez kitu, można się tylko doczepić do tego, że nie miałem wtedy gum..
typowo kanapowo, nawet pogadać normalnie ciężko :D ale uczucie nie do podjebania
dlatego zastanawiam się jakby się to zgrało z Piracetamem.
  • 610 / 29 / 0
Najwięcej 200mg + piracetam, zaliczam tą akcję do moich najlepszych rollowań. Wtedy naprawdę substancja pokazała swoją moc, a wizuale na parkiecie przytłaczały mnie w pozytywnym znaczeniu. Myślę że przy 300mg może być już za ciężko na wyjście na parkiet i to typowa kanapa i zlanie się w całość z nią %-D no ale nie zalecam tak dużych dawek, efekty uboczne na pewno będą znacznie zwiększone no i szkoda sobie tak te receptory psuć
  • 19 / 3 / 0
Siemanko.

Poruszacie temat jedzenia - bardzo ciekawy, szczególnie że stare pokolenie myśli że biorąc eMkę ludzię są wygłodniałymi brudnymi narkomanami, a na HR widać że dbacie o swój organizm aby siać mniejsze spustoszenie :)

A więc trzeba coś konkretnego zjeść, bo niektórzy potem ledwo wodę mogą pić (znam taką os.), a co dopiero coś zjeść np. slodkiego (cukry energia).

Zawsze jem porządny posiłek, i zmuszam do tego wszystkich tripujących. Sam potrafie w trakcie czasem jeść, szczególnie słone (dziwne).

Wielokrotnie faza wchodziła ok. 45-60min, ale w sylwestra to sam się zaskoczyłem. Po porządnym burgerze z grilla + sałatce z dressingiem wrzuciłem na deser FC Barce Violet. Jakie było moje ździwienie jak po 20 minutach zacząłem czuć niepokój i po chwili rozmazany ekran :D

PS. polecam w trakcie wodę gazowaną z cytryną/miętą/miodem <3

Kiedyś na domku potrafiłem w trakcie jedzenia wrzucić pół i na deser pół. Też było spoko. To chyba zależne od organizmu czasem.
  • 365 / 12 / 0
150mg około dla kogoś kto pierwszy raz je MDMA w krysztale to dobra dawka ? lekko ponad 70kg wagi, mężczyzna doświadczony z psychodelikami, weteran palenia mj %-D .
GG 51489250 %-D
  • 2193 / 363 / 0
Tak, to będzie podręcznikowa ''zdrowa'' dawka.

Ja na pierwszy raz bym zajebał więcej, żeby rozpierdoliło w drzazgi.
  • 283 / 33 / 0
150 to dobra dawka na start.
dawniej Anon
  • 9 / / 0
ile mdmki na babe 58 kg pierwszy raz? jak macie jakies rady to chetnie przyjme kazda informacje :)
  • 365 / 12 / 0
Mocarne wiadro mj %-D jak już zacznie schodzić emka to dobry pomysł ? czy lepiej zamiast wiadra z jakiegoś bonga na spokojnie dopalić średniego bucha i obserwować czy styka czy jeszcze ładować ? Dodam że doświadczenie z mj duże, a z MDMA żadne.
GG 51489250 %-D
  • 542 / 37 / 0
mj i MDMA to fajny mix
ODPOWIEDZ
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.