ODPOWIEDZ
  • 2193 / 363 / 0
A ja tam się marchewki nie wstydzę, jem bo mi smakuje, i uzupełniam witaminy.

[mention]koko48[/mention] ta metoda to najlepszy spsób absorbcji magnezu, nigdy nie miałaś skurczy, uczucia styrania, i szczęki oddalonej o 2 kilometry?
Magnez jest w tych sytuacjach zbawienny. Poczytaj sobie o tym, zamiast z góry krytykować.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2193 / 363 / 0
prosze o scalenie

Pytanko:
Czy braliście kiedyś MDMA w dużych dawkach ~300mg z Piracetamem ?
Ładnie idzie, czy jednak troche za mocno.

ok. 300mg (w dodatku pierwszy raz xd) to już był niebiański dotyk Boży.. było wspaniale, idealnie wręcz, 5 godzin.. bez kitu, można się tylko doczepić do tego, że nie miałem wtedy gum..
typowo kanapowo, nawet pogadać normalnie ciężko :D ale uczucie nie do podjebania
dlatego zastanawiam się jakby się to zgrało z Piracetamem.
  • 610 / 29 / 0
Najwięcej 200mg + piracetam, zaliczam tą akcję do moich najlepszych rollowań. Wtedy naprawdę substancja pokazała swoją moc, a wizuale na parkiecie przytłaczały mnie w pozytywnym znaczeniu. Myślę że przy 300mg może być już za ciężko na wyjście na parkiet i to typowa kanapa i zlanie się w całość z nią %-D no ale nie zalecam tak dużych dawek, efekty uboczne na pewno będą znacznie zwiększone no i szkoda sobie tak te receptory psuć
  • 19 / 3 / 0
Siemanko.

Poruszacie temat jedzenia - bardzo ciekawy, szczególnie że stare pokolenie myśli że biorąc eMkę ludzię są wygłodniałymi brudnymi narkomanami, a na HR widać że dbacie o swój organizm aby siać mniejsze spustoszenie :)

A więc trzeba coś konkretnego zjeść, bo niektórzy potem ledwo wodę mogą pić (znam taką os.), a co dopiero coś zjeść np. slodkiego (cukry energia).

Zawsze jem porządny posiłek, i zmuszam do tego wszystkich tripujących. Sam potrafie w trakcie czasem jeść, szczególnie słone (dziwne).

Wielokrotnie faza wchodziła ok. 45-60min, ale w sylwestra to sam się zaskoczyłem. Po porządnym burgerze z grilla + sałatce z dressingiem wrzuciłem na deser FC Barce Violet. Jakie było moje ździwienie jak po 20 minutach zacząłem czuć niepokój i po chwili rozmazany ekran :D

PS. polecam w trakcie wodę gazowaną z cytryną/miętą/miodem <3

Kiedyś na domku potrafiłem w trakcie jedzenia wrzucić pół i na deser pół. Też było spoko. To chyba zależne od organizmu czasem.
  • 365 / 12 / 0
150mg około dla kogoś kto pierwszy raz je MDMA w krysztale to dobra dawka ? lekko ponad 70kg wagi, mężczyzna doświadczony z psychodelikami, weteran palenia mj %-D .
GG 51489250 %-D
  • 2193 / 363 / 0
Tak, to będzie podręcznikowa ''zdrowa'' dawka.

Ja na pierwszy raz bym zajebał więcej, żeby rozpierdoliło w drzazgi.
  • 283 / 33 / 0
150 to dobra dawka na start.
dawniej Anon
  • 9 / / 0
ile mdmki na babe 58 kg pierwszy raz? jak macie jakies rady to chetnie przyjme kazda informacje :)
  • 365 / 12 / 0
Mocarne wiadro mj %-D jak już zacznie schodzić emka to dobry pomysł ? czy lepiej zamiast wiadra z jakiegoś bonga na spokojnie dopalić średniego bucha i obserwować czy styka czy jeszcze ładować ? Dodam że doświadczenie z mj duże, a z MDMA żadne.
GG 51489250 %-D
  • 542 / 37 / 0
mj i MDMA to fajny mix
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".