Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 153 / 41 / 0
SpalamTo pisze:
Nie przesadzam. W pierwszy dzień po dłuższej przerwie od czegokolwiek zapodałem ok 200mg w paru porcjach. W nocy przespałem może 3-4h dzięki benzo. Zjeba trwała do następnej kreski czyli do wieczora dnia następnego.
a w ten sposób to przecież normalna sprawa :-p

Kochanek Heleny jest jak sie konczy biala mery polecam na sucho przezyc wtedy bez butli alko bucha mj czy klona pod jezyk :-D a tam zreszta zjazd to pikus do stanu jak walnie sie jednego pacha za duzo bedac 3 dzien on ;-) koniec offtopu hexa sie sprawdzi i oceni czy prawilny czy nie, niebawem
  • 1674 / 106 / 0
wczoraj kolejny test
na poczatek hex w wielkosci 1/3 dł zapalki i tak 3 kreski
zaczelo sie ładowac od razu
przy 3 kresce jak i 1 godz po 3 kresce 2-fma w ilosci ok 50 mg
od godz 18 do ok 22/23 wyrazne dzialanie
taka nerwowka, stymulacja, wszystko dzialo sie 3/4 razy szyvciej
ok 22/23 zaczelo puszczac
lapy poowli przestawaly sie trzasc, wszystko wracaalo do siebie
koncowa dzialania ok 4-5 rano
o 8 po piwku zasnalerm
nadmienie tylko ze w pracy bylem
w razi przypalu ardziej balem sie 2fma niz hexa
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 2 / 0
Ostrzę sobie na to ząbki, a jedyny vendor jakiego znalazłem z hexenem w ofercie nie daje oznak życia.
Czy są jakieś mocniejsze efekty uboczne, jak np. paranoje po alfach albo wyraźny kac i dołek następnego dnia? Mało informacji na ten temat póki co sugeruje mi, że substancja jest w miarę bezpieczna.
  • 1168 / 53 / 0
Paranoje są, lecz o wiele słabsze niż po alfie.
Dołek następnego dnia również.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 7 / 0
^ przy dorzucaniu?
  • 1674 / 106 / 0
Efekty zanikaja pozostaje stymulacja albo raczej bezsennosc utrzymujaca sie 8 - 10 godz.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 1 / 0
Potwierdzam słowa przewodnika i po kilku próbach raczej nie polecam. Na początku jest fajnie, substancja ładuje się natychmiast, jednak po tych max 2 godzinach faza staje się taka mocno nerwowa. Przestaje się mieć ochotę na rozmowę, myślenie staje się męczące i ogólnie ma się ochotę pójść spać a przed nami wiele godzin bezproduktywnego leżenia. Z jedzeniem raczej nie ma problemów. W środku nocy zrobiłem się bardzo głodny i było to dokuczliwe. Na drugi dzień dołek psychiczny, lekka derealizacja i otępienie.

Przy okazji dodam, że sugerowane tu dawkowanie jest moim zdaniem zawyżone najprawdopodobniej przez osoby z tolerancją na różne środki. Przy podanych dawkach (60-80mg) wystrzał na tyle duży że aż zapadający w pamięć, jednak wraz z nim proporcjonalnie narastają efekty uboczne. Przy dawkach o połowę mniejszych efekty są również w pełni zadowalające. Niestety nie chroni nas to przed bezsennością i nie ma co liczyć, że przejdzie nam to bokiem, nawet bez dorzucania. Po raz kolejny żałowałem, że się naćpałem, po raz kolejny że nie ma benzo. Wolałbym już dostać zastrzyk na pogotowiu niż do świtu męczyć się napięty jak struna.
  • 2428 / 90 / 0
Ten sort w postaci białego puszku/snieżku w moim przypadku wołgle nie powoduje bezsenności jakies 2-3h po ostatniej kresce normalnie ide spac ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 1 / 0
Ten sprzedawany jako "crystaline powder" u popularnego sprzedawcy? Ciekawe. Osobiście wszystko co pisze, dotyczy tego właśnie sortu.
  • 61 / 3 / 0
Wizz pisze:
wczoraj kolejny test
na poczatek hex w wielkosci 1/3 dł zapalki i tak 3 kreski
zaczelo sie ładowac od razu
przy 3 kresce jak i 1 godz po 3 kresce 2-fma w ilosci ok 50 mg
od godz 18 do ok 22/23 wyrazne dzialanie
taka nerwowka, stymulacja, wszystko dzialo sie 3/4 razy szyvciej
ok 22/23 zaczelo puszczac
lapy poowli przestawaly sie trzasc, wszystko wracaalo do siebie
koncowa dzialania ok 4-5 rano
o 8 po piwku zasnalerm
nadmienie tylko ze w pracy bylem
w razi przypalu ardziej balem sie 2fma niz hexa
Sort od jakiego vendora?
Last night Smileshop saved my life !!
God bless America !!
smilewholesale.eu

Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?