Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 587 / 37 / 0
Krk - czasami nawet i 50-60zł na piąteczke po kosztach ;)
  • 9 / 3 / 0
Świętokrzyskie jak zawsze trzyma fason 5g ok 100 zł , sort oczywiście bardzo dobry jak na ten czas, po delegalizacji RC w ciągu ostatnich 2 lat jakość się polepszyla , opłaca się groszowe sprawy a gruda na parę dni (3-5) spokojnie starcza
  • 4 / 2 / 0
Szczecin,za 5 dobrej grudy przy znajomościach 100.
  • 1 / / 0
Kiedyś w Bielsku-Białej płaciłem zwyczajowo 100. Jak wygląda to teraz nie wiem, jeśli ktoś miałby jakiś namiar no coś konkretnego w tych okolicach to będę zobowiązany, gdyż wpadłem na kilka dni, a kontakty mi się powysypywały.
  • 5801 / 1197 / 43
20e.
Tańsza niż litr czystej wódki.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 177 / 26 / 0
Gips z kawałeczkami szkła posypany fetą - 100zł 3city.
Zajadają się tym a potem harczą jarzeniówą %-D
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 63 / 11 / 0
Slask za 5g 100 ziko chociaż zdąża się wybitne jednostki co wołają nawet do 150
  • 44 / 9 / 0
90/100
  • 14 / / 0
Ostrów Wielkopolski
100 zł za 5 gietow ale zazwyczaj szajs :trucizna: [CUT] wycięto nieregulaminową treść - UV
Uwaga! Użytkownik lucash81 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1537 / 197 / 0
stówka/90 zł ,
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.