Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 587 / 37 / 0
Krk - czasami nawet i 50-60zł na piąteczke po kosztach ;)
  • 9 / 3 / 0
Świętokrzyskie jak zawsze trzyma fason 5g ok 100 zł , sort oczywiście bardzo dobry jak na ten czas, po delegalizacji RC w ciągu ostatnich 2 lat jakość się polepszyla , opłaca się groszowe sprawy a gruda na parę dni (3-5) spokojnie starcza
  • 4 / 2 / 0
Szczecin,za 5 dobrej grudy przy znajomościach 100.
  • 1 / / 0
Kiedyś w Bielsku-Białej płaciłem zwyczajowo 100. Jak wygląda to teraz nie wiem, jeśli ktoś miałby jakiś namiar no coś konkretnego w tych okolicach to będę zobowiązany, gdyż wpadłem na kilka dni, a kontakty mi się powysypywały.
  • 5801 / 1197 / 43
20e.
Tańsza niż litr czystej wódki.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 177 / 26 / 0
Gips z kawałeczkami szkła posypany fetą - 100zł 3city.
Zajadają się tym a potem harczą jarzeniówą %-D
U mnie to bardziej chronicznie
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
  • 63 / 11 / 0
Slask za 5g 100 ziko chociaż zdąża się wybitne jednostki co wołają nawet do 150
  • 44 / 9 / 0
90/100
  • 14 / / 0
Ostrów Wielkopolski
100 zł za 5 gietow ale zazwyczaj szajs :trucizna: [CUT] wycięto nieregulaminową treść - UV
Uwaga! Użytkownik lucash81 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1537 / 197 / 0
stówka/90 zł ,
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.