Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 75 / 2 / 0
Czy można zastąpić diazepam flubromazepamem jako przejście z krótko działających benzo na długo działające podczas odstawienia benzodiazepin?
  • 1168 / 53 / 0
Można.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 197 / 0
milosky pisze:
Czy można zastąpić diazepam flubromazepamem jako przejście z krótko działających benzo na długo działające podczas odstawienia benzodiazepin?
Nawet jest to bardzo wskazane.
  • 114 / 4 / 0
A przy odstawianiu GBL da radę(tzn. zmiana od razu na flubromazepam bez schodzenia z GBL)? Flubromazolam dawał radę, jednak dopiero w dawce 1mg nie odczuwałem objawów abstynencyjnych, a i póki działał(po obudzeniu), spałem na stojąco.
Poza tym da radę rozpuścić 250mg w 100ml spirytusu lub 200ml, czy jednak lepiej aby było te 250ml?
  • 1663 / 301 / 0
milosky pisze:
Tak, świetnie się nadaje. Tak zrobiłem raz przy zejściu z klonazolamu przy drugim mini-ciągu, do tego sam w sobie jest całkiem rekreacyjny %-D Tylko w chuj długo trzyma i siada mocno na głos, w sensie, sam słyszysz, że gadasz takim najebanym głosem.
W każdym razie, zero nieprzyjemności na zejściu dzięki temu.

Dobre benzidło overall. Ale ja raczej już podziękowałem tej grupie zabawek, tyle się poobijac i naodpierdalać na zerwanym filmie, plus niebezpieczne rzucanie :emo: %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 170 / 1 / 0
Czytam i czytam i piszecie, że gorzki. Ja przed chwila wjebałem w prochu i ni chuja to gorzkie nie było, wręcz odwrotnie- czuję wyraźnie mentol jak w klonach. Sort od [nieistotne] Wjebałem na oko z samarki, gdzie bylo 55mg, jakies 10mg, wiec i z 15 tam moglo być. Ciekawe czy zasnę :< edit: ide dojebac jaeszcze kolejne 10-15 bo poki co czuje leki chillout ale bardziej to na spacer bym sie wybral niz spac kurwa, a w dodatku jestesm względnie trzeźwy. Dopale jakims hujowym haszem i spierdalam spac. Jak na ironię AL-LAD mnie WOGÓLE NIE ZROBIŁ (150ug)... CO ja mam za rozpierdol w tej chemii mozgu
Ostatnio zmieniony 06 września 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wycięto źródła
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 538 / 6 / 0
Jak przez swój debilizm wypiłem tego z butli 50 mg na raz to urwało mi film w pół godziny xd .Potem zgubiłem portfel,dokumenty i pobiłem się z kolegą.Nie wiem co się stało z resztą benzodiazepin chyba je wyrzuciłem. Po żadnym innym benzo nie miałem tylu przypałów
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 195 / 10 / 0
Ja po 40mg flubromazepam czuje działanie)ledwo wyczuwalnie. Tolererka.
  • 449 / 19 / 0
Astros pisze:
Ja po 40mg flubromazepam czuje działanie)ledwo wyczuwalnie. Tolererka.
Ale wjebałeś tego flubroma 40 mg na raz ? Nice :) Ja właśnie strzeliłem 8 mg,i jest konkretnie,takie lekkie chodzenie nie wiem jak to opisać dokładnie,jakby po trzech piwkach,ale bez tej alkoholowej bani.Wyluzowanie i chill. Zaraz śmigam do biedry,zbadam jak to będzie wyglądało wsród ludzi.Następnym razem chyba rzucę 10 mg :D
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 449 / 19 / 0
Anthony Henderson pisze:
Jak przez swój debilizm wypiłem tego z butli 50 mg na raz to urwało mi film w pół godziny xd .Potem zgubiłem portfel,dokumenty i pobiłem się z kolegą.Nie wiem co się stało z resztą benzodiazepin chyba je wyrzuciłem. Po żadnym innym benzo nie miałem tylu przypałów
Stary to mega przegiołeś pałe :-D jeżeli sobie wykalkulujesz swoje bezpieczne dawki z flubromem to jest git.Ekspertem nie jestem,ale największą siekę to chyba robi klon jak sie przegnie pałe,a że dużo ludzi miesza benzo z alkiem,to ostry przypał gwarantowany :P
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
ODPOWIEDZ
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.