Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Na twoim miejscu poczekałbym przynajmniej 12 godzin - wtedy masz głównie wielkie ryzyko mocnego ugrzania.
Know your body itd
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Dzisiaj z czystej głupoty chcialem przetestowac dzialanie DXM , 20 tab Acodinu - 300mg dex, przy wadze 95 kg krecilo mi sie w glowie, dostalem sraczki i to by bylo na tyle z zabawy. Nie chce powtarzać ale dopiero teraz dotarlo do mnie ze nie moge imao wcinac. korzystam z ilex gauysa , tryptofanu i ginko. Gauysa nie pilem wczesniej przed DXM wiecej niz 2 tygoidnie. Czy na spokojnie moge pic ilex i brac ginko i tryptofan ? czy jednak ZS moze dac o sobie znac ? dzieki za odp.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.