Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
06 lutego 2018ControlPoliToxy pisze:
Zastanawiam się nad próbą p.r., co jest dla mnie trochę ... dziwną metodą, ale co tam :-D .
Na pewno, wieksza biodostepnosc i mocniej poklepie niz p.o. pamietaj, zrob tylko wczesniej lewatywe, zeby usunac mase kalowá.
Pompka 10 ml i tak z 4-5 wstrzykniec .Polecam tez wstrzykiwac nad miska majke , wrazie czego jak troche sie nie wleje w dupala to wciagamy do strzykawki i wlewamy jeszcze raz.
Sadze, ze moja wypowiedz bedzie wystarczajaca. :finger:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1509 / 223 / 0
Z nosem nie ma sensu. I tak nie poklepie bardziej niż p.o., a zapycha się nos niepotrzebnie i jeszcze można sobie podrażnić tak, że piecze jak sam skurwesyn. A jeszcze jak się, człowieku, dorobisz jakiegoś kataru to ból okrutny.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 173 / 8 / 0
Jeszcze dodam od siebie, że podawać leżąc na boczku lewym, natłuścić sobie narzędzie. A potem leżeć na wszelki wypadek - mimo że m ogólnie zapiera, to odbytnica niezbyt lubi płyny z zewnątrz. Szkoda byłoby wydalić przedwcześnie łakocie, kiedy się już tak z całą sprawą 'natrudzisz'.
A little water clears us of this deed. How easy is it, then!
  • 8103 / 914 / 0
06 lutego 2018Feliksa pisze:
Szkoda byłoby wydalić przedwcześnie łakocie, kiedy się już tak z całą sprawą 'natrudzisz'.
Dlatego polecam wlewac w dupala nad miska.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 837 / 78 / 0
%-D
Chyba jednak poszukam "szczęścia" gdzie indziej, np. w oxycodonie, który przy podaniu p.o. podobno jest bardziej euforyczny.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 304 / 13 / 0
Zamawial ktos majke ze znanych stron z ogloszeniami? Jaka jest szansa ze dostane gowno a nie majke?
Pozdrawiam
  • 1509 / 223 / 0
07 lutego 2018jagupard pisze:
Zamawial ktos majke ze znanych stron z ogloszeniami? Jaka jest szansa ze dostane gowno a nie majke?
Pisałam chyba w wątku o oksykodonie, że stamtąd zamawiałam zwykle antydepy, ale kiedyś pokusiłam się o zamówienie na majkę, bo skoro goście od SSRI byli równi to dlaczego miałby nie być i ten? Wtedy taka posucha w mieście była, że łojeżu. Nvm. Powiedziałam, że nie zrobię przelewu, chciałam za pobraniem i ze sprawdzeniem. Po kilku dniach negocjacji typ zgodził się na pobranie ze sprawdzeniem. Przyszło bez sprawdzenia. Do zapłaty sporo, bo to blister MST + przesyłka. Ale że kurier to równiacha to dał mi sprawdzić co jest w środku, "Jak Pani tak delikatnie otworzy to da radę". Otworzyłam delikatnie, a tam zapieczętowane taśmą izolacyjną ściśle jak nie wiem, więc próbuję się dorwać do tego. Dorwałam się. Suple dla niemowląt czy inna witamina dla matek karmiących. "Nie biere tego". Koleś się zaśmiał (pewnie nie jednego takiego odbiorcę paczki obsługiwał), "Do widzenia", poszedł sobie. Nie polecam o24, jeśli chodzi o morfinę, oksy czy Xanaxy albo inne klony. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Podobno jeden z użyszkodników tego Forum daje ogłoszenia na o24 i podobno równiacha (nie wiem jaka jest prawda, bo nie miałam do czynienia, sam tylko się reklamował), ale wydaje mi się, że jednak większość to ci od wałów na 2-5 stówek. Ja osobiście wolałabym takiego hajsu nie stracić.
  • 879 / 192 / 5
06 lutego 2018Hexe pisze:
...
Zdradzę Ci fajny trik na ujawnienie żył, którego praktycznie nikt nie zna. Kup sobie chusteczki do mycia rąk ze spirytusem, koniecznie alkoholowe, żadne "skin friendly" ani "hipoallergic" i pocieraj skórę kilka minut. Żyły powinny wyjść. Pomaga też pocieranie skóry, gorąca kąpiel, sport czy poklepywanie, ale to wszystko pewnie znasz. I pij dużo wody.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 3 / / 0
Z tego co pamiętam, mój ś.p. kolega na "wyjście żył" robił też takie śmieszne koliste ruchy ręką, takie jak przy gimnastyce, takie zataczanie kręgów całą ręką z mocnym rozmachem;) , podobno to pomagało.
a szto? a niczio. paszli atsiuda i pieli.
    • 1509 / 223 / 0
    Dziękuję, Klepsyderko, tych chusteczek jeszcze nie próbowałam. Resztę oczywiście tak. Dziwi mnie tylko, że gdy stukałam coś codziennie albo co kilka dni (koda i majka zamiennie) to działały w miarę dobrze. Po 1,5 roku abstynencji, gdy chcę coś "okazjonalnie" wziąć to zanik żył. Ręce białe i nigdzie nie czuć nawet żadnej żyły.
    Zuza, tego też spróbuję, jeśli okazja będzie tego wymagała. ;)
    ODPOWIEDZ
    Artykuły
    Newsy
    Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.