Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 11 / 2 / 0
CzlowiekMargaryna pisze:
[ external image ]

Ktoś coś? Lokalizacja Pomorze. Podobno w kwietniu były popularne w Krakowie.
W okolicach srtony 330 +/- masz moją recke jadlem rozowe w te wakacje na festiwalu mega fajne i mocne polecam a w duzej ilosci haluny
  • 10 / / 0
Różowe heinekeny, miał je ktoś? Bardzo solidnie wykonane, z przedziałka
  • 4 / / 0
Siemanko :) Mial ktoś z was styczność z fioletowymi prostokątnymi PLOMO PLATA? Jak doznania? :D
  • 2 / / 0
Poznań, niebieskie kwadratowe, każda z podziałką po jednej stronie i z ciężkimi do odczytania nadrukami po drugiej. Na pierwszej koło wpisane w kwadrat i napis CALLSECURE (nie jestem tu na 100% pewien, malutkie literki), na drugiej napis Wickr? może Vickr? w prostokątnej ramce. Rzekomo mają być na 250 emki, jedna z ich ma nawet przy podziałce nadrukowaną taką ilość+ malutkie logo NL. Kupione 2 dni temu.
  • 306 / 15 / 0
Nazwa: monster
Kolor: zielony
Kształt: Okrągła pigułka
Logo: m (logo monstera)
Gdzie kupione: wlkp
Kiedy kupione: ~10.11.17
Sposób przyjęcia: połknięta
Opis działania: poprawa humoru, lekki speed, zwiekszona gadatliwosc
Ocena działania: 3/10
  • 24 / 4 / 0
09 grudnia 201723kid pisze:
Poznań, niebieskie kwadratowe, każda z podziałką po jednej stronie i z ciężkimi do odczytania nadrukami po drugiej. Na pierwszej koło wpisane w kwadrat i napis CALLSECURE (nie jestem tu na 100% pewien, malutkie literki), na drugiej napis Wickr? może Vickr? w prostokątnej ramce. Rzekomo mają być na 250 emki, jedna z ich ma nawet przy podziałce nadrukowaną taką ilość+ malutkie logo NL. Kupione 2 dni temu.
Mam te same piguły, nawet też dwie i też CALLSECURE i Wickr, są jeszcze Signal Private i Telegram, wszystkie niebieskie, wszystkie z wytłoczonym 250mg na odwrocie. Jeszcze nie próbowałam, więc byłabym wdzięczna za jakąkolwiek informację lub recenzję.
dlaczego kiedyś wystrzelało mnie nic, a teraz nic mnie nie wystrzela?
  • 2 / / 0
Witam,
Słyszał ktoś o lekko pomarańczowych , żółtych Supermanach? pixa w kształcie loga Superman.
  • 15 / 4 / 0
Supermany latają na PMA/PMMA. Przynajmniej latały. Za 15 zł szkoda ryzykować.
  • 594 / 35 / 0
tabsy na PMA/PMMA to nie było czasem kilka lat temu a nie dziś?
  • 306 / 15 / 0
Czy te supermany to nie czasem 4cmc 150-250mg?(tak mi sie wydaje)
Zablokowany
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.