Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 3215 / 416 / 0
Kumplowi podjebali ze spota wszytko poza duckfootem. Jednak kamuflaż na najwyższym levelu. Nigdy nie rozumiałem idei podpierdalania krzaków w momencie kiedy są w 10% fazy kwitnienia i ni chuj nie wiadomo co tam właściwie palić
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12598 / 2437 / 0
^
To już najwyższy poziom skurwysyństwa.
Z drugiej strony (odpukać), to mogła zrobić milicja lub ktoś, komu nie zależało na plonach. Znalazł, to wyrwał... logiczne.
  • 514 / 102 / 0
28 sierpnia 2018Fatmorgan pisze:
Kumplowi podjebali ze spota wszytko poza duckfootem. Jednak kamuflaż na najwyższym levelu. Nigdy nie rozumiałem idei podpierdalania krzaków w momencie kiedy są w 10% fazy kwitnienia i ni chuj nie wiadomo co tam właściwie palić
Po prostu takie głąby co kradną planty gówno się znają i myślą, że jak spalą te ususzone liście to ich porobi ;)
  • 12598 / 2437 / 0
^
Pewnie są i tacy, co myślą, że pali się liście (bo to przecież one funkcjonują w "popkulturze", a nie kwiaty)... szkoda słów. Tyle pracy i serca na marne... "Moi" złodzieje przynajmniej wyczekali, aż będzie takie w 75% gotowe.
Czasami jak sobie to przypomnę, to mam ochotę łamać ręce pałką.
  • 1066 / 158 / 0
chyba mam złe wieści po treningu "łamania" łodyg po dwóch dniach zauważyłem, że niektóre łodygi w miejscu "złamania" zrobiły się brązowe wygląda jakby w tym miejscu usychała gałąź.... skleić porządni jeszcze raz ( było za słabo sklejone taśmą wiatr przesunął bandaż na dół i krzaczek znowu opadł pod kątem 45 stopni.) czy już liczyć straty w topkach ?

pomocy :D
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 247 / 26 / 0
Sklejaj. Lepiej próbować niż czekać bezczynnie. Może pleśń atakuje?
%-D
  • 12598 / 2437 / 0
Łodyga w ten sposób się wzmacnia - jeśli nie ma otwartego złamania, to będzie OK.
  • 1066 / 158 / 0
31 sierpnia 2018jezus_chytrus pisze:
Łodyga w ten sposób się wzmacnia - jeśli nie ma otwartego złamania, to będzie OK.
że, robi się sucha i brązowa w miejscu pęknięcia to objawa , że się wzmacnia ????
30 sierpnia 2018Receptor pisze:
Sklejaj. Lepiej próbować niż czekać bezczynnie. Może pleśń atakuje?

nie z pleśnią akurat nie mam problemu :)
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 12598 / 2437 / 0
Powinno powstać takie ciemne zgrubienie (zabliźniona rana). Czy te nadłamane odrosty więdną? Jeśli nie, to nie ma się czym martwić.
  • 12598 / 2437 / 0
Wrzuć fotkę, jak to wygląda.
Generalnie sorki, że podsunąłem Ci ten pomysł - może niepotrzebnie. Mi jednak na 30-40 złamanych odrostów padł tylko 1 (który złamałem kompletnie, tak że trzymał się na włosku i nie miałem czym skleić). Pozostałe są zdecydowanie grubsze i mocniejsze (czuć to w dotyku) od tych nie łamanych.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).