Na prawdę nie ma potencjału 3fpm? Dla mnie opisy jej działania brzmią jak coś pomiędzy speedem a fenidatami.
Mam jutro egzamin i nie wiem czy warto to dziś stestować czy lepiej na jakiś weekend.
Why can't you let me go?
IPH jak dla mnie bardzo krotko działa, ale np. po zjedzeniu czegos efekt na chwilę wraca.
IPH zarzucam kilkanaście minut po 3-FPM i w razie potrzeby powtarzam całą procedurę tak z 2-3 razy.
Nie posiadam mikrołyżeczek, więc fenidat sypię na oko w ilości około kilkunastu miligramów, natomiast fenmetrazynę dawkuję po 60-100 mg.
Why can't you let me go?
Uszkodzi mocno śluzówkę?
jak wypada wykrywalność na testach z moczu 3-FPH? Jest możliwość, że zostanie wykryta jako amfetamina czy coś?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.