Na prawdę nie ma potencjału 3fpm? Dla mnie opisy jej działania brzmią jak coś pomiędzy speedem a fenidatami.
Mam jutro egzamin i nie wiem czy warto to dziś stestować czy lepiej na jakiś weekend.
Why can't you let me go?
IPH jak dla mnie bardzo krotko działa, ale np. po zjedzeniu czegos efekt na chwilę wraca.
IPH zarzucam kilkanaście minut po 3-FPM i w razie potrzeby powtarzam całą procedurę tak z 2-3 razy.
Nie posiadam mikrołyżeczek, więc fenidat sypię na oko w ilości około kilkunastu miligramów, natomiast fenmetrazynę dawkuję po 60-100 mg.
Why can't you let me go?
Uszkodzi mocno śluzówkę?
jak wypada wykrywalność na testach z moczu 3-FPH? Jest możliwość, że zostanie wykryta jako amfetamina czy coś?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe