Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
Nie wiem jak to działa z gieblem, bo go nie pije, ani trawy nie pale; jedyne substancje zamulające, jakie toleruje to opiaty i alkohol. No jeszcze benzo ale to zamulało tylko na początku. A neuroleptyki na pewno osłabiały działanie pentedronu, bo nad ranem zaraz po przebudzeniu sniff ok 100mg pente i sama stymulacja fizyczna, na psychike w ogóle nie działało. Czułem się, jakbym nadal był pod wpływem psychotropów, dopiero jak poprawiłem ze 3 razy to zaczynało działać na nastrój. Więc i takim sposobem tolerancja do góry, ale weź nie śpij kilka dni i zapierdalaj do roboty:/ trzeba co chwila poprawiać, żeby na nogach ustac i znów bezsenność w nocy i rano to samo. Więc albo sen albo normalne działanie pentedronu... Trudno trzeba to jakoś ogarnąć i się nie mazać : )
...Już bez oka jak stara sowa, dużo wypiłem boli mnie głowa, też mi nowina kac moim bratem, zapierdalamy po fete fiatem...
''Ludzie znają dziś cene wszystkiego, nie znając wartości niczego''
  • 471 / 2 / 0
Z przykrością muszę odnotować, że pentedron nie nadaje się na imprezy, o te klubowe mi chodzi.
Zero czucia muzyki, kwadratowe ruchy, balet przegadany.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2012 przez novumdragum, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1472 / 197 / 0
Ile czasu trzyma to gówno oralnie? :P
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 471 / 2 / 0
O jakich dawkach mówimy?
  • 1472 / 197 / 0
Niskich, do pracy, gdzieś ok. 5 mg (pentedron jest testowany jako składnik miksu stymulantów, razem z etylofenidatem i metoksetaminą).
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 3205 / 176 / 0
Z godzinę fazy i 3 godziny zjazdu.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 253 / 5 / 0
Jednakże łączenie pentedronu z etylofenidatem w dużym stopniu amortyzuje pentedronowy zjazd. Dla mnie na tym głównie polega sens tego miksu. Sam pentedron ma dosyć krótkie działanie (kolejna kokaino-podobna cecha).
W dodatku gdy mowa o tak małej dawce jak 5 mg (i to doustnie) to nie zdziwiłbym się, gdyby zjazd nie wystąpił.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 1472 / 197 / 0
No i nie było zjazdu, po dwóch dorzutkach dzisiaj po prostu poszedłem spać, ale tego się spodziewałem tak czy siak (mało spałem wczoraj). Zasnąłem na tym stuffie, sporo pojebanych snów :) A jak się obudziłem to po prostu nie działało. Zaraz dorzutka i pizda :D
  • 1472 / 197 / 0
Drugi dzień testuję ten środek. Niskie dawki (na polizanej końcówce wykałaczki) dają niezłego speeda do pracy (w połączeniu z etylofenidatem i metoksetaminą). Działa ok. 2-3 godziny, po tym czasie czuję senność jak po zejściu koksu, czyli taka senność "albo dorzutka, albo spać w tej chwili". Dorzutka załatwia sprawę, a brak dorzutki daje praktycznie natychmiastowy sen (wyspałem się super w nocy).
  • 116 / 1 / 0
coraz bardziej niestety jest popularna mieszanka sprzedawana jako koks (immortal dobrze to nazwal co sprzedaje sie obecnie: pentedronkoks)
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.