2021 wrz 28, 14:16 / scalono - surv
Chociaż teraz se myślę że moje testy mogą być mniej miarodajne, bo ostanie dwa tygodnie w pracy mam w chuj zapierdol i dwa razy dwusetka dziennie wchodzi. Ale zobaczymy. Jak tylko dostanę to w sobotę czy niedzielę zarzucę sobie aromo żeby zobaczyć efekty ;)
2021 paź 02, 14:47 / scalono - surv
A więc: jako że ostatnie dwa tygodnie miałem ciężki zapierdol, który będzie kontynuowany w przyszłym tygodniu mój organizm już przyzwyczaił się do dwóch dawek 200mg modafinilu dziennie. Więc jako że dziś wróciłem zza granicy o 3 rano to postanowiłem sobie wrzucić całe 150mg armodafinilu około godziny 3.45 i substancja świetnie daje radę! o godzinie 11 wrzuciłem drugą dawkę. Chciałbym nadmienić że nie spałem ani minuty od tej 3 rano i jeszcze o 7 rano wyszedłem sobie pobiegać 8km (jebnięte bez problemu), przez resztę czasu załatwianie różnych spraw, wizyta u rodziny itp. i nie czuję żadnego zmęczenia, nawet chętnie wyszedłbym znowu sobie pobiegać ;) Także Armodafinil górą! Do zwykłego Moda już raczej nie wrócę. Armodafinil to wspaniała substancja :) Serdeczne dzięki forumowicze za polecenie tej substancji, w szczególności Tobie @SteelSlade :)
05 października 2021Maniek99729 pisze: Witam pytanie czy ten preparat sprzyja większym doznań podczas stosunku biorąc ten lek we dwoje?
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Ktoś sprzedał wora fety mojemu kumplowi wymieszanego z modafinilem.
Chyba ktoś chciał zaoszczędzić albo nie wiem... Źle się czuł po tym, wpadał w jakieś manie, a w głowie miał jeden wielki chaos.
Miałam po tym dosłownie to samo, choć nie aż tak mocno jak on.
I ten specyficzny zapach moczu przy wypróżnianiu się. Coś okropnego.
Wzięłam próbkę do domu, bo nie miałam drugtestów przy sobie, a coś jednak nie dawało mi spokoju.
No i wyszła idealnie domieszka (i to chyba nawet spora) modafinilu w tej amfie.
Test powtórzyłam raz jeszcze i wyszło tak samo.
Chemik, który to wymyślił, niech się po prostu pierdoli.
Może to czytasz :P
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.