Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
09 sierpnia 2018Anabolik pisze:O to ktoś chce poczuć 100 mg Od razu! JaK dziś będzie lekarz to minimum 3pąki na recepcie może więcej bo klonów i alpry raczej się przejadlemD i ni biore
A więc sposób który dziala u mnie bez zarzutu
kruszymy uszymy rolki na pył np w gazecie mały kieliszek też by się przydał wrzucamy ten prosZek do tego spirytus jak nasz stać kupić setkę żeby 2ml stracić jak nie many na orginal dolewamy by w pomoce było te niecałe 20ml mieszamy chwilę z 30min niech posiedzi
Salicylowy 5ml lub zwykly podejrzewam ze dziś sobie taki Mix jebe %-D
Wszyscy już się odemnie odsuneli nie daj Boże tekst dużo kryształu to i samochód się znajdzie i mieszkanie
Do apteki wchodzę innej biorę kubek na lal i 2x 20ml butle wody igły 08 No ni spiryt myślę skąd tu miejscowe wybrać zrobilem a racsej pustostan :retarded: kulkę z chusteczek higienicznych na pałę wlalemv salicyla i wodę już odmierzona i wsypuję dovkubeczka trzaslem trzaslem tym ogólnie ciśnienie :retarded: bo wracalem stopem i szuklalem miejscowki
Roztwór mieszał się możetj krocej straty pewnie duże ale fajnie i tak bylo i jest nadal :-) jednak cpuny też mają przygody ze w swoich hobby %-D
Teraz mam plan do wizyty jutro bedzie 3x rolki 1x klono i tyle klono wiadomo na przetrwanie :emo:
Ale tolerancję było czuć niestety teraz będzie 150mg sprawddzic
Skasujcie ten wpis on jest bez sensu jestem mega sedatywny i usmiechniety %-D
Na laptopie mam tabelkę rozpuszczenia się benzo tylko midazolam się rozpuszcza a 42mg rolek potrzebuje 1ml spirytusu do rozpuszczenia się tak zapamiętałem ale daje zawsze ciut więcej przez wypełniacze 2.5 mg t trzymam się 2ml bo tak zapamietalem
Wpadnę N a forum jak tablet naśladuje :cheesy:
A z dawkami tak ciśniesz że rok przy dobrych wiatrach będziesz schodził... Albo i nie. Widzę wyjebane na 100%.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.